22 August 2014 publicat în Lifestyle 663 share-uri

Valeriu Popa ne indeamna sa iubim. ARMONIOS. Caci dragostea vindeca. Ura imbolnaveste. Dragostea este o forta fantastica, cu o mare putere de vindecare fizica, mentala, emotionala si spirituala.

Pe internet si prin intermediul mailului circula o lista cu sfaturi consemnate ca apartinand lui Valeriu Popa, un mare vindecator al trupului si al sufletului. Sunt extrem de interesante toate si ne pot fi de ajutor, insa ne-am oprit asupra catorva dintre ele:

Dragostea vindeca, ura imbolnaveste

Valeriu Popa ne indeamna sa iubim. ARMONIOS. Caci dragostea vindeca. Ura imbolnaveste. Dragostea este o forta fantastica, cu o mare putere de vindecare fizica, mentala, emotionala si spirituala. Ura poate avea si ea un impact la fel de puternic ca si dragostea, insa efectele ei sunt devastatoare pentru trupul si sufletul unei persoane.

“Este mai bine sa plangeti decat sa urati. Daca n-ati reusit sa va invingeti pe dvs insiva, agresiunea se acumuleaza in mod inevitabil. Atunci cand plangeti, agresiunea aparuta se distruge. Placerea de a barfi, minti si rani alti oameni provoaca efecte karmica devastatoare pentru sufletul care critica. El se condamna singur sa traiasca in inchisoarea nelinistii interioare”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Foto: Femeie, energie via Shutterstock

Sentimentele negative ne fac mult rau. Nu doar spiritual si psihic, dar si fizic. Frica spre exemplu, este de parere Valeriu Popa, cauzeaza o varsare excesiva de adrenalina din sange, miscorand diametrul vaselor de sange si lasand astfel loc pentru aparitia unor boli precum boli coronariene, frigiditate sexuala, hepatita, nevroze, impotenta, chiar sterilitate.

Nu raspunde jignirilor prin jigniri, pedepsind prin metoda prin care esti pedepsit. Incearca sa ierti in schimb. Nu cu gandul, ci cu sufletul, caci supararile pe care nu le putem ierta ajung in timp sa ne imbolnaveasca. Oricat de greu ar parea, roaga-te pentru cel care te-a suparat. Te vei vindeca in primul rand pe tine.

Valeriu Popa ne sfatuieste sa nu ne dezvaluim problemele sau sa vorbim prea mult timp despre ele caci astfel le prelungim durata. Iar daca vorbim despre ele, sa o facem firesc, ca o alinare spirituala, fara a cauta mila sau compatimiri.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

“Daca aveti o mare suparare sau tristete incercati sa nu aduceti sentimentul acasa. Iesiti in strada – cu deosebire in locurile inverzite – si plimbati-va. Nu faceti din casa dvs. o groapa de gunoi energetic. Daca locuiti de cativa ani si ati saturat spatiul cu regrete, suparari si spaime, amintiti-va momentele in care v-ati certat si suparat, asezati-va in acel loc, iertati si anulati agresivitatea.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri