Eu imi doresc in viata mea femei care sunt oricand gata sa miste muntii din loc, sa ofere noi perspective. Te vreau pe tine pentru ca ai curajul sa vorbesti cu voce tare, pentru ca ai curajul sa spui lumii intregi despre dorintele tale, despre visurile tale, sperantele si asteptarile tale. Te vreau pe tine fiindca te astepti sa fii ascultata si nu accepti jumatatile de masura!

Chiar vrem sa stim ca nici un subiect nu are limite, nici un vis nu este prea maret, nici un munte prea inalt, pentru a nu putea sa il urcam impreuna. Tu esti cea care faci ca lumea sa fie mai buna, ori de cate ori iti expui parerile cu multa incredere!

Increderea ta se revarasa asupra fiecarui aspect al vietii tale, ceea ce te face irezistibila. Un barbat adevarat stie sa recunoasca acest fel de a fi si il considera un dar ce trebuie pretuit. Tu esti cea care faci ca lumea sa fie mai buna, ori de cate ori iti expui parerile cu multa incredere! Femeile increzatoare isi exprima opiniile cu privire la orice aspect. Ele nu considera niciodata ca nu ar avea dreptul sa vorbeasca si sa nu fie auzite! Cum ar putea sa ii reziste orice barbat farmecului unei asemenea femei? Serios, este un sentiment atat de placut sa te afli in preajma unei asemenea femei care stie cine este si ce vrea si este gata sa imparta toate acestea cu lumea intreaga.

Foto: Shutterstock.com; femeie; femeie care rade

Fie ca este vorba despre ceea ce alegeti pentru cina sau unde veti pleca weekendul acesta sau de ce sunteti pro sau impotriva pe un anume subiect, ele stiu sa spuna si nu le este teama sa faca acest lucru.

Le iubim pe femeile increzatoare pentru ca ele isi impartasesc gandurile. Va iubim fiindca nu ezitati sa purtati o discutie in privinta lucrurilor pe care le credeti si pentru ca nu acceptati sa fiti sterse din spatiul public. Va iubim pentru ca veti lua in fiecare moment atitudine.

Trebuie sa va mai spun un secret. O femeie increzatoare este femeia de vis si din punct de vedere sexual, fiindca ea va comunica mereu si noi nu trebuie sa ghicim despre ceea ce ii face placere. Va multumesc fiindca sunteti asa si in dormitor.

Femeile confidente impartasesc visurile lor

La naiba cu „a fi multumita cu ceea ce ai”, noi vrem femei care sa ceara fericirea. Barbatii cauta femei cu mari visuri si ambitii, acele femei care nu astepata sa li se spuna ce sa faca si care urmeza "acea" cale prestabilita. Nu. Aceasta femeie isi exprima in mod public visele si merge pe calea de a le face sa se intample. Vrem femei care nu isi infunda visele in adancul lor si trec prin viata fara a le implini. Ne place sa stim ca esti o visatoare si ca vei face orice este posibil pentru a-ti implini visul.

Va multumesc ca visati si ca impartasiti cu noi aceste visuri.

Sunt femeile care ne provoaca in discutii

Barbatii adora femeile care sunt gata sa provoace ideile si credintele sale. Vrem sa purtam discutii cu femei care reusesc sa ne provoace gandirea spre alte directii si perspective. Iubesc abilitatea acestor femei de a ne provoca din punct de vedere intelectual. Ne faceti mai buni zi de zi si de aceea va iubesc.

Barbatii adora femeile care preiau fraiele. Nu este nimic mai sexy decat o femeie increzatoare care vine spre noi si ne invita la cina. Lumea e plina de roluri istorice si femei care nu au intrebari cu privire la comportamentul uman. Se manifesta in urma unor asteptari care sunt inca perpetuate in cadrul societatii. Dar voi, femeile increzatoare din lume intelegeti acest lucru. Stiti ca nu trebuie sa asteptati ca un barbat sa va invite in oras, iar barbatii sunt incantati ca cineva are interesul de a se conecta cu ei. Va multumesc pentru ca preluati controlul.

Va iubinm si scriu acestea in numele tuturor barbatilor buni din lume.

Va iubim pentru atitudinea voastra increzatoare. Lasati ca aceasta sa se vada in tot ceea ce faceti. Voi ajutati aceasta lume sa devina un loc mai bun.

Si, intr-o nota personala, catre toate femeile increzatoare din viata mea, vreau sa va multumesc fiindca imi faceti viata mai buna.

Va multumesc ca faceti o lume mai buna,
W.

Iti recomandam si:

Parerea unui barbat: 10 calitati indubitabile ale femeilor mature

Farmecul femeilor mature

Mesajul unei femei LIBERE: Se poate ORICE! AM ALES!

5 motive pentru care femeile mature sunt atragatoare!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri