Eu imi doresc in viata mea femei care sunt oricand gata sa miste muntii din loc, sa ofere noi perspective. Te vreau pe tine pentru ca ai curajul sa vorbesti cu voce tare, pentru ca ai curajul sa spui lumii intregi despre dorintele tale, despre visurile tale, sperantele si asteptarile tale. Te vreau pe tine fiindca te astepti sa fii ascultata si nu accepti jumatatile de masura!

Credem ca aceste ganduri ale scriitorului si aventurierului american Warren Talbot se potrivesc tuturor cititoarelor Garbo. Iata de ce Warren le iubeste pe femeile increzatoare!

Scrisoare de dragoste

Catre toate femeile increzatoare de pretutindeni,

Va iubesc. Va iubesc fiindca existati si pentru increderea pe care o aduceti fiecarei zile. Va iubesc fiindca va exprimati opiniile oriunde; la restaurant, in dormitoare, in echipe de conducere, in Parlament, in campanii sociale si in relatiile voastre. Nu doar asteptati ci si cereti sa fiti partenere in viata, in afaceri. Sunteti femei mandere de ceea ce ati devenit. Nu asteptati niciodata de la ceilalti sa va slefuiasca opiniile, pentru ca deja le-ati formulat pe ale voastre.

Eu imi doresc o partenera, nu pe cineva care isi inghite cuvintele fiindca ii este frica sa nu zdruncine in vreun fel relatia. Eu imi doresc in viata mea femei care sunt oricand gata sa miste muntii din loc, sa ofere noi perspective. Te vreau pe tine pentru ca ai curajul sa vorbesti cu voce tare, pentru ca ai curajul sa spui lumii intregi despre dorintele tale, despre visurile tale, sperantele si asteptarile tale. Te vreau pe tine fiindca te astepti sa fii ascultata si nu accepti jumatatile de masura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cele mai încurajatoare citate despre succes

Foto: Shutterstock.com; femeie, femeie increzatoare

Ma atrag aceste femei pentru ca ele se ridica pentru a apara ceea ce cred, pentru a-si impartasi ideile si sugestiile pentru lume. Stii ca unui partener ii oferi enorm de mult si nu accepti mai putin, vrei egalitate si respect in fiecare arie a vietii tale. Iubesc faptul ca vei fi mereu sincera si nu ma vei lasa niciodata sa ghicesc in privinta aspiratiilor tale si motivatiilor tale. Esti sincera si frumoasa.

Barbatii buni nu vor sa traiasca dupa rolurile traditionale

Si nu sunt singur. Nu sunt singur in afectiunea mea fata de femeile confidente. Toti barbatii deosebiti de pretutindeni (aceia care chiar merita sa intre intr-o relatie romantica cu tine sau sa iti intre in pat) cauta un partener egal. Barbatii buni isi doresc sa imparta responsabilitatile vietii in mod egal si nu vor sa traiasca dupa rolurile traditionale. Este dorinta noastra sa gasim acea partenera ideala, cea cu care putem vorbi dimineata cand ne trezim, pe care o putem asculta in timpul zilei si la care ne putem gandi noaptea, cand ne culcam.

Foto homepage: Shutterstock.com; femei, femei increzatoare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri