Multe femei ajunse la varsta maturitatii declara cu mana pe inima ca nu s-ar intoarce pentru nimic in lume in timp, fiindca acesta este momentul cand se simt cel mai bine 'in pielea lor', cand viata are sens, iar experienta acumulata este un atuu de nepretuit. Esti si tu una dintre aceste femei?

5 motive pentru care sunt atragatoare femeile mature!

1. Femeile mature au incredere de sine

Odata cu varsta vine si increderea de sine. Pe masura ce inainteaza in varsta, femeile ajung sa capete o siguranta de sine care le aduce foarte mult sarm. Increderea de sine inseamna farmec personal, este ceea ce cu totii apreciem la persoanele de langa noi. O femeie matura are propria viata, un set de valori bine definit, este independenta spre deosebire de fetele tinere care au mereu nevoie de confirmari si de mai multa protectie.

"Modul cum femeile mature se prezinta in viata, arata ca ele stiu foarte bine cine sunt. Ceea ce echivaleaza cu stabilitatea. Ele si-au dat seama deja cine sunt. Poate nu este cazul tuturor, dar acest lucru se intampla mai des decat in cazul femeilor mai tinere", spune un barbat de 35 de ani.

Foto: Shutterstock.com, femeie, femeie matura

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Cum să alegi componente pentru baia ta

2. Femeile mature arata acum, mai bine decat niciodata!

Chiar daca au trecut de 40 de ani, femeile din ziua de astazi stiu sa arate minunat. Se imbraca bine, se ingrijesc, sunt foarte sexy si atragatoare. Astazi, femeile au la indemana o multime de metode si produse destinate ingrijirii, dar si viata lor s-a schimbat foarte mult, motiv pentru care femeile mature de astazi sunt mai atragatoare ca niciodata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri