12:08, 14 August 2013 publicat în Lifestyle 183 share-uri

Multe femei ajunse la varsta maturitatii declara cu mana pe inima ca nu s-ar intoarce pentru nimic in lume in timp, fiindca acesta este momentul cand se simt cel mai bine 'in pielea lor', cand viata are sens, iar experienta acumulata este un atuu de nepretuit. Esti si tu una dintre aceste femei?

5 motive pentru care sunt atragatoare femeile mature!

1. Femeile mature au incredere de sine

Odata cu varsta vine si increderea de sine. Pe masura ce inainteaza in varsta, femeile ajung sa capete o siguranta de sine care le aduce foarte mult sarm. Increderea de sine inseamna farmec personal, este ceea ce cu totii apreciem la persoanele de langa noi. O femeie matura are propria viata, un set de valori bine definit, este independenta spre deosebire de fetele tinere care au mereu nevoie de confirmari si de mai multa protectie.

"Modul cum femeile mature se prezinta in viata, arata ca ele stiu foarte bine cine sunt. Ceea ce echivaleaza cu stabilitatea. Ele si-au dat seama deja cine sunt. Poate nu este cazul tuturor, dar acest lucru se intampla mai des decat in cazul femeilor mai tinere", spune un barbat de 35 de ani.

Citeste si:
”Cruella”, o poveste fermecătoare despre originea și devenirea...
”Cruella”, o poveste...

Foto: Shutterstock.com, femeie, femeie matura

2. Femeile mature arata acum, mai bine decat niciodata!

Chiar daca au trecut de 40 de ani, femeile din ziua de astazi stiu sa arate minunat. Se imbraca bine, se ingrijesc, sunt foarte sexy si atragatoare. Astazi, femeile au la indemana o multime de metode si produse destinate ingrijirii, dar si viata lor s-a schimbat foarte mult, motiv pentru care femeile mature de astazi sunt mai atragatoare ca niciodata.

Citeste si:
Training-uri, mentorat și finanțare pentru 10 antreprenoare din...
Training-uri, mentorat și...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri