Acesta este un mesaj pentru tine! Pentru FEMEILE din toate colturile lumii! Oricine ai fi: sotie, mama, fiica, sora, bunica sau strabunica, e un mesaj pentru tine, cea care mai ai indoieli despre tine si frica interioara ca nu vei putea.

**Acesta este unul dintre cele mai impresionante mesaje pe care cineva l-a scris pe Facebook. Ii apartine prietenei mele, FATMA YILMAZ, care l-a postat dupa festivitatea de absolvire a unei facultati de stiinte politice si pe care il dedica femeilor de peste 35 de ani, care au renuntat la idelurile lor.

Am mai bifat un vis si-un pas catre idealuri.... Acest „life event”, nu se vrea o impartasire ci un indemn special catre cele care inca mai cred ca nu se poate. Cu scancete, cu sacrificii dar mai ales cu mult drag si dragoste de oameni, se poate ORICE! AM ALES! 

Am ales pentru mine si pentru cei care-mi poarta visele si am mizat pe cartea bunelor intentii. Am ales sa dansez doar pe ritmurile care-mi plac, sa citesc doar cartile care ma pun deasupra celorlalti, sa merg doar pe drumurile care duc in fata si sa alerg doar intr-acolo unde se-agita zarea in jocuri de linii si culori. Am ales sa port pe degetul mic cercul gandurilor pozitive si sa raspund provocarilor cu tact si chibzuinta. Sa le zambesc celor care aprind jarul in mine si sa-i fac sa-si doreasca sa nu se fi indoit niciodata de putintele mele. Am ales sa-mi fie bine. Mie si celor care-mi impartasesc crezurile si valorile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine?

Am ales sa pun un pret mai mare pe tot ce are viata sa-mi ofere si sa nu ma mai ascund pe dupa stalpi de piatra atunci cand cineva imi cere socoteala pentru indrazneala cu care am sfidat dinamica lumii. Am ales sa slujesc Adevarul si pe cei care-l poarta intre buze, sa cinstesc zilele toate de dincolo de azi si sa iubesc oamenii asa cum sunt, cu tot cu sminteli, vulgaritati si capricii.

Am ales sa fiu LIBERA si sa nu cad prada cuvintelor jignitoare, sa alerg prin lume cu Omenia prinsa-n par si sa nu neindreptatesc pe nimeni. Am ales sa traiesc cu distinctie, in deplina armonie cu tot ce ma inconjoara, cu liniste pe ceafa si tresarire in piept. Am ales azi pentru maine. Si-am facut-o cu mintea-n toate limpezimile ei, cu inima in alerta si ochii larg deschisi. Am ales pentru mine. Si pentru cei care vor sa ramana langa mine.
Acesta este un mesaj pentru tine. Pentru FEMEILE din toate colturile lumii. Oricine ai fi: sotie, mama, fiica, sora, bunica sau strabunica, e un mesaj pentru tine, cea care mai ai indoieli despre tine si frica interioara ca nu vei putea.

O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite

Pentru tine, femeie... cea care nu te simti libera, esti sub jugul greu al opresiunii sau al stigmatizarii... Indrazneste, fa primul pas si-ai sa vezi cum o lume intreaga iti va zambi. Nimic nu e imposibil cand intentia din suflet ti-e pura, iar ingerii ii vor sopti asta Lui... iar El, de cate ori iti va inchide o usa, iti va deschide, inca una, si inca una, si inca una....E suficient SA VREI!!!

Foto homepage Shutterstock.com; femeie, absolvire, absolventa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri