12:10, 15 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 67 share-uri

Allan Pease, cea mai celebra conferinta - 'De ce barbatii nu asculta si femeile nu stiu sa se uite pe harta'?

Cunosc de multa vreme prezentarea lui Allan Pease – „De ce barbatii nu asculta si femeile nu stiu sa se uite pe harta”. Allan Pease este unul dintre cei mai cunoscuti speakeri motivationali si trebuie sa recunosc ca are un talent oratoric adorabil, chiar daca chiar el insusi afirma ca barbatii, spre deosebire de femei, nu s-ar pricepe chiar asa de bine la cuvinte! :)

Asadar, chiar daca Allan Pease imi este foarte simpatic am tot ezitat sa fac cunoscuta publicului Garbo conferinta sa celebra, tocmai pentru ca am serioase rezerve cu privire la teoriile pe care le enunta. Desi subliniaza in mai multe momente ca este vorba despre o generelaizare, parca totusi argumentarea asta cu „barbatul vanator” si „femeia din pestera, ingrijitoare de copii”, este depasita de multa vreme. Aceasta sa fie motivatia disensiunilor dintre barbati si femei?!

Citeste si:
Tendințele pentru 2021. Stiți ce nu trebuie să vă lipsească din...
Tendințele pentru 2021. Stiți...

Si sunt atat de multe teorii care demonstreaza ca de fapt, creierul femeilor nu este deloc atat de diferit de al barbatilor, ca de fapt, femeile nu sunt de pe Venus, iar barbatii de pe Marte! Citeste: Este oficial: Femeile si barbatii sunt de pe aceeasi planeta!

Am descoperit o varianta cu subtitrare in limba romana a celebrei conferinte sustinuta de Allan Pease si am decis sa o impart cu voi, mai ales pentru situatiile comice pe care le creeaza Pease. Este imposibil ca in ciuda unei atitudini receptive critice, Allan sa nu iti rapeasca un zambet. De aceea, inainte de a va prezenta prin intermediul cuvantului scris momente din aceasta conferinta, marturisesc ca merita totusi sa o urmariti pana la capat (sunt aproximativ 30 de minute), cu garantia ca sigur va veti bine-dispune pentru intreaga zi.

Citeste si:
Poate plânge și cea mai puternică femeie? Mirela Retegan, invitata...
Poate plânge și cea mai...

Rochia asta imi face fundul prea mare?

Totusi, unele dintre intamplarile pe care le relateaza Allan Pease cu atat de mult umor, ne sunt atatat, atat de cunoscute! De exemplu (e un moment in care rad chiar si eu zgomotos in sinea mea): Daca o femei intreaba „ce pantofi sa aleg intre cei albastri sau aurii”... de fapt intrebarea este: „Spune-mi daca arat bine in seara asta!” „La unele intrebari, nu se poate raspunde”, spune Allan Pease: „Rochia asta imi face fundul prea mare?” "Cum sa raspunzi la asa ceva? Nu poti raspunde la asa ceva!!" Bine-inteles, in sala conferintei urmeaza rasete. Si noi recunoastem de asemenea, situatia cu amuzament. :))

Foto main: Shuutterstock.com, barbat, femeie


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri