29 August 2013 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Osho este unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali contemporani. Invataturile sale ar trebui sa ne calauzeasca in fiecare zi, de aceea am realizat un horoscop zen, care sa va inspire intelepciune si viziune largita asupra vietii...

Sagetator

Iti porti rana. Alaturi de ego-ul tau, toata fiinta ta este o rana. Si o porti imprejur. Nimni nu este intersat in a te rani, nimeni nu vrea sa raneasca pe nimeni; toata lumea este angrenata in a-si apara propria lume. Fii constient de rana ta. NU o ajuta sa creasca, lasa-o sa se vindece. Si se va vindeca doar atunci cand vei pasi catre originile sale. Cu cat implici mai putin gandirea, cu atat mai mult rana se va vindeca; fara minte nu exista rana. Fii o fiinta totala si accepta lucrurile.

Fa un experiment pentru 24 de ore, incearca – acceptarea totala, orice s-ar intampla. Daca cineva te insulta accepta, nu reactiona si vezi ce se intampla. Brusc vei simti o energie care va trece prin tine, pe care nu ai mai simtit-o niciodata. (Osho The Empty Boat Capitolul 10)

Foto: Shutterstock.com, zen, pace

Capricorn

Ascultarea este unul dintre secretele intrarii in Templul lui Dumnezeu. Ascultarea inseamna pasivitate. Ascultarea inseamna sa te pierzi complet pe tine – doar atunci poti asculta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cand asculti cu atentie pe cineva, te uiti pe tine. Daca nu te poti uita pe tine, nu asculti niciodata. Daca esti prea mult constient de tine insuti, doar pretinzi ca asculti – in fapt nu asculti. Poate ca inclini din cap, poate uneori spui da si nu, dar nu asculti.

Atunci cand asculti, devii pasiv, receptiv: devii feminin. Nu il putem atinge pe Dumnezeu ca invadatori agresivi, invadatori, cuceritori. Il poti ajunge pe Dumnezeu doar cand esti receptiv in mod feminin.
Ascultarea este arta pasivitatii. (Osho A Sudden Clash of Thunder Capitolul 5)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri