29 August 2013 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Osho este unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali contemporani. Invataturile sale ar trebui sa ne calauzeasca in fiecare zi, de aceea am realizat un horoscop zen, care sa va inspire intelepciune si viziune largita asupra vietii...

Balanta

Uneori se intampla sa devii UNUL, in rare momente. Priveste marea, salbaticia sa zguduitoare – si brusc uiti ca esti separat, uiti de schizofrenia ta; esti relaxat. Sau daca asculti o muzica frumoasa, esti relaxat, te aduni. In astfel de situatii devii unul, pacea, fericirea, bine-cuvantarea te inconjoara, rasar in tine. Te simti implinit. NU este nevoie sa astepti aceste momente – acestea pot deveni viata fireasca.

Aceste momente extraordinare pot deveni momente obisnuite. Poti trai o viata extraordinara intr-o viata obisnuita: taind lemn, aducand apa din izvor, poti sa fii in incredibila pace cu tine insuti. Curatand podeaua, gatind, poti fi in perfecta pace cu tine. (Osho Dang Dang Doko Dang Capitolul 3)

Foto Shutterstock.com; ocean, pace, luna

Scorpion

In aceasta existenta nu este nimeni superior sau inferior. Firul de iarba si steaua mareata sunt absolut egale… Dar omul vrea sa fie mai presus de toate, el vrea sa cucereasca natura, si de aceea trebuie sa se lupte continuu. Complexitatea deriva din aceasta lupta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Omul inocent este acela care renunta la lupta; el nu mai este interesat de a fi superior, acela care nu mai este interesat in a performa si demonstra faptul ca este cineva special; el nu mai este interesat sa fie mai presus; el a devenit precum floarea de trandafir sau ca roua de pe floarea de lotus; acest om a devenit parte a infinitatii; acest om a devenit unul cu oceanul si este doar un val si nu are nici o idee despre „eu”. Disparitia eului inseamna inocenta. (Osho The White Lotus Capitolul 6)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri