15 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 70 share-uri

Sunt 10 lucruri mai mult sau mai putin cunoscute despre orgasm pe care Mary Roach le expune intr-una din conferintele TED si care va vor starni cu siguranta interesul:

In plus, exista dovezi ale aspirarii ascendente si in lumea animala. In Danemarca, spre exemplu, Comitetul National Danez pentru Productia Porcilor a descoperit ca stimularea sexuala a unei scroafe in timpul inseminarii artificiale poate conduce la o crestere de 6% a ratei fatatului (numarul de purcelusi produs).

7. Femelele din lumea animala se bucura mai mult decat ne imaginam noi in timpul orgasmului

8. Studierea orgasmului uman in laborator nu este usoara.

In anii ’50, Masters si Johnson, hotarati sa studieze intregul ciclu de reactii sexuale umane, incepand de la excitatie si pana la orgasm, au dezvoltat o masinarie de copulatie artificiala. Pentru ca orgasmul in cazul femeilor trebuia studiat in interior, au conceput un falus acrilic, dotat cu o camera si un motor. Imaginati-va ca femeile participante la studiu trebuiau sa faca sex cu acest aparat…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

9. Barbatii pot ejacula pana la o distanta de 2, 43 m

Pentru ca in anii ’40 se credea ca forta cu care lichidul seminal este proiectat in colul uterin reprezinta un factor al fertilitatii, Alfred Kinsey, renumit biologist si sexolog, si-a propus sa calculeze distanta media parcursa de lichidul seminal la ejaculare. Acesta a descoperit ca, in cazul a trei sferturi dintre barbati, sperma nu era ejaculate cu mare presiune. Cu toate acestea, unul dintre barbatii participanti la studiu a atins un record, ejaculand pana aproape de 2,5 metri.

10. Orgasmul te poate scapa de sughit

Nota! Articolul se bazeaza pe transcrierea si adaptarea informatiilor prezentate in speech-ul autoarei Mary Roach in cadrul unei conferinte TED.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri