Gata cu prejudecatile! Vestea care demoleaza cliseele despre imigrantii romani din Italia

12:02, 15 Februarie 2013 publicat în Lifestyle6 share-uri

Romanii se situeaza pe locul doi ca cititori de carti la Milano, dupa peruani, care sunt cei mai mari cititori, in timp ce o adevarata revelatie o reprezinta chinezii.

Romanii se situeaza pe locul doi ca cititori de carti la Milano, dupa peruani, care sunt cei mai mari cititori, in timp ce o adevarata revelatie o reprezinta chinezii, potrivit profesorului Alessandro Terreni de ''Cultura italiana pentru straini'' din cadrul Universitatii de Studii din Milano, care a acordat un interviu pe tema lecturilor imigrantilor cotidianului La Repubblica.

Ce citesc imigrantii de la Milano? Raspunsul este continut in anuarul traditional ''Tirature 2013'' al Fundatiei Arnoldo si Alberto Mondadori, care il publica impreuna cu revista ''Il Saggiatore'' si avandu-l curator pe Vittorio Spinazzola, profesor emerit de literatura italiana contemporana la Universitatea de Studii din Milano, scrie Agerpres.

Citeste si:
Grupul Lavazza anunță planul de a avea o amprentă de carbon neutră...
Grupul Lavazza anunță planul...

Potrivit La Repubblica, un observator privind productia de carte si multimedia este esential pentru a intelege cum sta si cum evoleaza industria editoriala. Profesorul Terreni a reconstituit intr-un capitol al anuarului ''Tirature 2013'' ''lecturile imigrantilor'', folosind datele Serviciilor bibliotecare ale municipalitatii Milano.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Citeste si:
ReIMAGINE HUB - Descoperă Tarotul de Marsilia și #referentialul!
ReIMAGINE HUB - Descoperă...

Foto homepage: Dreamstime


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri