22 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 1585 share-uri

Singuratatea este o iluzie. Nu percepe singuratatea ca pe un monstru. Nu acesta este rolul ei. Singuratatea vine in viata ta pentru a-ti oferi clipe de pace si contemplatie.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

SINGURATATEA NU ESTE UN DUSMAN

Singuratatea este o iluzie. In clipa in care crezi ca esti singur, de fapt Tot Ceea Ce Te Inconjoara este alaturi de tine. Teama de singuratate este formata prin intermediul perceptiei in separare. Datorita faptului ca ai impresia ca esti o piesa individuala din acest puzzle numit viata, iti creezi diverse experiente in relatie cu celelalte piese. De fapt, realitatea este ca totul este interconectat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Daca vei merge dincolo de aparentele fizice, vei intelege ca singuratatea este o fictiune experimentata prin teama de ratacire. In momentul in care nu mai ai un punct de reper, atunci iti pierzi directia. Insa daca acest punct de reper este in exteriorul tau, atunci, brusc, viata ta devine dependenta de circumstantele exterioare.

De aceea, niciodata nu iti vei gasi pacea in exterior. Pacea ta este deja in tine, asteptand sa fie activata si experimentata. Este adevarat ca mediul exterior iti poate influenta starea interioara, dar daca tu iti raportezi pacea la mediul exterior, atunci pacea ta va depinde intotdeauna de modul in care exteriorul se manifesta.

Singuratatea a avut un rol important in vietile oamenilor care au schimbat lumea. Bineinteles, la fel ca oricare element existential, singuratatea poate fi perceputa atat in mod inalt, cat si intr-un mod negativ. Poti face din singuratate dusmanul tau, insa, in acelasi timp, singuratatea iti poate fi cel mai bun prieten. Totul depinde de tine, de perceptia ta si de locul din care privesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri