21 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 217 share-uri

In viata, este extrem de important sa stim sa apreciem lucrurile simple. Asadar, sa ne facem propriei persoane cate o bucurie marunta in fiecare zi!

Bucurie marunta: Fa-ti un smoothie sanatos din fructele preferate si cateva linguri de iaurt.

Bucurie marunta: Pleaca de la serviciu cu jumatate de ora mai devreme pentru a face un lucru cu adevarat important pentru tine.

Image © Shutterstock - 1602166

Bucurie marunta: Cumpara-ti ceva ieftin, dar care sa te faca sa te simti bine. De exemplu, o pereche de sosete moi care sa iti tina cald nu iti vor afecta bugetul si cu siguranta iti vor insenina ziua!

Bucurie marunta: Plateste consumatia unui strain din aceeasi cafenea cu tine si urmareste-i reactia, bucura-te de zambetul care ii apare pe fata!

Bucurie marunta: Atunci cand esti la cumparaturi, joaca-te cu copilul care sta in fata ta la casierie si incearca sa il faci sa rada.

Bucurie marunta: Incalzeste suc de mere si amesteca-l cu scortisoara si putin bourbon, iar apoi ghemuieste-te la geam intr-o patura si priveste afara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Bucurie marunta: Inchide calculatorul, lasa Facebook-ul si citeste o carte. Intra in poveste, traieste alaturi de personaje si vei uita fara sa iti dai seama de problemele de peste zi.

Bucurie marunta: Dupa serviciu, mergi pe jos pana acasa si bucura-te de tot ceea ce te inconjoara - natura, oameni, intamplari.

Bucurie marunta: Ia-ti o bautura calda care iti place si concentreaza-te asupra gustului ei si asupra senzatiei de incalzire pe care ti-o ofera.

Bucurie marunta: Fiindca temperatura este extrem de scazuta, cumpara-ti o lotiune de maini care sa miroasa frumos si sa iti hidrateze pielea crapata de frig.

Bucurie marunta: Invata sa gatesti ceva ce nu ai mai gatit niciodata. Chiar daca reteta alesa ti se pare complicata, nu ezita sa o prepari!

Bucurie marunta: Culege niste flori si pune-le acasa intr-o vaza. Daca nu ai de unde sa culegi, cumpara un buchet de pe drum. Cu siguranta iti vor face ziua mai frumoasa!

Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Bucurie marunta: Trimite-i unei persoane dragi un buchet de flori si gandeste-te cat de frumoasa ii vei face ziua!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri