12 previziuni neasteptate pentru 2013: Soarta lumii se decide in 2013!

12:01, 16 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle266 share-uri

Vor fi cutremure pe continentele americane, vom avea crize energetice majore si o noua revolutie araba va izbucni dupa moartea unui important lider. Alina Neagu prezinta in premiera pentru Garbo previziunile pentru 2013
  1. Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal

Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com

Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

Citeste si:
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Copiii vorbesc despre...

In articolul de astazi, Alina ne prezinta in premiera cateva din previziunile pentru anul 2013:

PREVIZIUNI PENTRU 2013

1. Reforme majore la nivel mondial pentru atenuarea efectelor catastrofelor naturale din ce in ce mai dese, creste nivelul imbolnavirilor si al saraciei.

Citeste si:
Mixit se lansează în România
Mixit se lansează în România

2. Noi inventii – in viitor, telecomunicatiile vor deveni telepatice, prin intermediul unui dispozitiv atasat creierului uman. Bazele acestor inventii pot fi puse in acest an.

3. Cinematografia moderna de tip 4D va genera unor oameni efecte secundare de tipul greturilor, confuziei, tulburarilor de vedere, etc, dupa vizionarea unor filme.

4. Vor fi cutremure pe continentele americane. O seceta severa va lovi SUA. Alte parti ale globului vor suferi inundatii.

5. O noua revolutie araba va izbucni dupa moartea unui important lider.

6. Cel putin 2 evenimente cosmice vor genera noutati in acest an referitoare la asteroizi.

7. Fascinatia presedintelui Obama pentru istoria lui Abraham Lincoln ii poate atrage aceeasi soarta.

8. Papa Benedict al XVI-lea va avea mari probleme de sanatate. Crestinii vor deveni tinta unor de atacuri religioase fara precedent. Acest lucru va genera largirea drepturilor civile cu privire la minoritatile homosexuale. Omenirea se va degrada spiritual si mai tare. Punctele de vedere cu caracter religios devin tot mai nepopulare, generand conflicte majore si atacuri din partea fanaticilor religiosi.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri