Vor fi cutremure pe continentele americane, vom avea crize energetice majore si o noua revolutie araba va izbucni dupa moartea unui important lider. Alina Neagu prezinta in premiera pentru Garbo previziunile pentru 2013
  1. Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal

Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com

Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

In articolul de astazi, Alina ne prezinta in premiera cateva din previziunile pentru anul 2013:

PREVIZIUNI PENTRU 2013

1. Reforme majore la nivel mondial pentru atenuarea efectelor catastrofelor naturale din ce in ce mai dese, creste nivelul imbolnavirilor si al saraciei.

2. Noi inventii – in viitor, telecomunicatiile vor deveni telepatice, prin intermediul unui dispozitiv atasat creierului uman. Bazele acestor inventii pot fi puse in acest an.

3. Cinematografia moderna de tip 4D va genera unor oameni efecte secundare de tipul greturilor, confuziei, tulburarilor de vedere, etc, dupa vizionarea unor filme.

4. Vor fi cutremure pe continentele americane. O seceta severa va lovi SUA. Alte parti ale globului vor suferi inundatii.

5. O noua revolutie araba va izbucni dupa moartea unui important lider.

6. Cel putin 2 evenimente cosmice vor genera noutati in acest an referitoare la asteroizi.

7. Fascinatia presedintelui Obama pentru istoria lui Abraham Lincoln ii poate atrage aceeasi soarta.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 12 previziuni neasteptate pentru 2013: Soarta lumii se decide in 2013!.