Numerologie: Numarul Emotional, imaginea Sufletului tau

12:08, 20 August 2012 publicat în Lifestyle66 share-uri

Numarul Emotional este numarul care iti indica maniera in care reactionezi la problemele care implica emotiile si sentimentele, dar si atitudinea ta fata de problemele emotionale

Numarul Emotional 1

Privesti viata in modul cel mai optimist cu putinta si ai o atitudine increzatoare cu privire la viitorul tau. Iti place sa te bucuri de fiecare clipa intens. In ceea ce priveste relatiile tale de iubire, ai tendinta de a exercita o influenta decisiva asupra partenerului dominandu-l. Te simti in siguranta cand detii controlul.

Numarul Emotional 2

Pe cat de mult iti displace solitudinea, pe atat de mult iti place compania oamenilor si doresti sa fie intotdeauna cineva drag in preajma ta. Sentimentul de a avea pe cineva drag langa tine, alaturi de tine, iti confera siguranta, confort si curaj, dar si mai multa incredere in tine insati.

Citeste si:
Horoscop la Lună Nouă (12 APRILIE): Influențe astrale asupra vieții...
Horoscop la Lună Nouă (12...

Numarul Emotional 3

Nu intampini nicio dificultate in a vorbi despre tine, despre ce iti place, despre ce iti displace, despre ce simti, cum simti, despre ceea ce iti doresti, despre lucrurile la care visezi. Vorbesti din inima si de multe ori te lasi calauzita de inima si de sentimente. Iti doresti sa fii placuta si iti doreste sa ai parte de afectiunea celor din jurul tau. Daruiesti si vrei sa si primesti.

Numarul Emotional 4

Esti preocupata de latura emotionala a problemelor si intotdeauna ai in vedere impactul pe care emotiile il pot avea asupra celor din jur. Eviti sa iei decizii care ii pot zdruncina emotional pe cei din jur. Esti in acelasi timp extrem de precauta in ceea ce priveste propriile sentimente. Iti este frica de suferinta emotionala si preferi de aceea sa pastrezi o anumita distanta si rezerva. Nu de putine ori, fericirea ta este direct proportional cu felul in care esti inteleasa de ceilalti. (Foto - Copyright Jose AS Reyes - Shutterstock.com)

Citeste si:
Oamenii din viețile noastre îndeplinesc 5 roluri...
Oamenii din viețile noastre...

Numarul Emotional 5

Esti o persoana care iubeste libertatea si independenta mai mult decat orice. Iti place riscul, iti place aventura si te afli mereu in cautarea noului si a distractiei. Iti place sa fii in centrul atentiei si in functie de circumstante, iti schimbi adesea centrele de interes. Nu iti place sa te atasezi emotional de cineva, deoarece consideri ca aceasta afectiune puternica te leaga de o persoana, limitandu-ti in schimb libertatea.

Numarul Emotional 6

Esti o persoana pacifista si familista care isi doreste mai mult decat orice echilibru si un camin afectuos. Pentru a avea o familie frumoasa, esti dispusa sa faci sacrificii si compromisuri si sa iti asumi anumite responsabilitati. Multe din deciziile tale la nivel emotional au in vedere sentimentele si fericirea celor din familie. Ei sunt cei care conteaza inainte de toate si , n functie de ei, vor veni si hotararile tale.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri