Numarul Emotional este numarul care iti indica maniera in care reactionezi la problemele care implica emotiile si sentimentele, dar si atitudinea ta fata de problemele emotionale

Ne confruntam adesea cu probleme de natura diferita: mentale, psihice, intuitive, emotionale, insa cele care ne marcheaza viata si au cel mai mare impact asupra noastra sunt cele emotionale. De ce? Emotiile reprezinta poate una dintre cele mai puternice componente umane. In numerologie, Numarul Emotional este un numar deosebit. Fiind asociat cu emotiile, el beneficiaza de o vibratie si o energie aparte.

Numarul Emotional in Numerologie

Numarul Emotional este numarul care iti indica maniera in care reactionezi la problemele care implica emotiile si sentimentele, dar si atitudinea ta fata de problemele emotionale.

Pornind de la o simpla analiza a numelui, Numarul Emotional este cel care iti dezvaluie reactiile tale fata de problemele emotionale, precum si abilitatea ta de a le gestiona. Cum esti? Cum sunt emotiile tale? Care este imaginea sufletului tau? Afla care este Numarul tau Emotional si iti vom spune care este unghiul tau de abordare asupra problemelor care te afecteaza la nivel emotional.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Cum se calculeaza Numarul Emotional

Poti afla care este Numarul tau Emotional plecand de la analiza numelui intreg. Se numara Literele Emotionale prezente intr-un nume (daca ai literele emotionale prezente in nume de peste 9 ori - de 10 sau 11 ori spre exemplu- rezultatul se reduce la o singura cifra – 10=1+0=1, iar 11 =1+1 =2.) Cifra respectiva reprezinta Numarul Emotional. Daca in numele complet este prezenta doar o litera emotionala, atunci litera respectiva reprezinta Numarul Emotional.

Asadar, in numerologie, Literele Emotionale sunt urmatoarele:

-B, I, O, R, S, T, X, Z

Sa luam ca exemplu numele Oana Radu. In numele Oana Radu: O-A-N-A R-A-D-U sunt prezente literele emotionale O si R, deci 2 litere. Prin urmare, Numarul Emotional pentru Oana Radu este 2.

Numarul Emotional 0

Nu iti este usor sa te deschizi in fata celorlalti si sa iti exprimi sentimentele sau ideile, la fel cum nu iti este intotdeauna usor sa ii intelegi pe ceilalti. Adeseori, iti inabusi sentimentele sau preferi sa le pastrezi doar pentru tine si pentru acele cateva persoane care te cunosc cel mai bine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri