Numarul Emotional este numarul care iti indica maniera in care reactionezi la problemele care implica emotiile si sentimentele, dar si atitudinea ta fata de problemele emotionale

Numarul Emotional 7

Nu iti place sa spui lucrurilor pe nume. Nu spui clar ceea ce simti si nici nu iti place sa promiti atunci cand vine vorba de chestiuni sentimentale. Te sustragi de la angajamentele emotionale si nu ti le asumi niciodata pe fata. Ai insa o mare putere emotionala si esti capabila de cele mai frumoase si nobile sentimentele. Si chiar daca adeseori nu o spui, inauntrul tau, angajamentul tau fata de o persoana se realizeaza la nivelul cel mai profund.

Numarul Emotional 8

Chiar daca pari deseori detasata sau lipsita de implicare emotionala, atrasa mai mult de rezultate si cariera decat de emotii sau relatiile personale, poti fi capabila de un mare devotament emotional fata de persoanele care ti-au demonstrat ca tin la tine. Poti dezvolta un comportament usor autoritar fata de persoana despre care crezi ca iti apartine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Numarul Emotional 9

Esti o fire pasionala si simti intens orice emotie, atat a ta, cat si a celorlalti. Totodata, esti o persoana empatica si reusesti sa ii intelegi pe ceilalti si sa te pui in pielea lor. Sensibilitatea ta emotionala iti da insa batai de cap uneori, facandu-te sa simti emotiile de 10 ori mai intens si mai profund decat ar trebui. Din aceasta cauza, ai uneori tendinta de a lua lucrurile prea in serios si de a exagera usor.

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri