18 Mai 2012 publicat în Lifestyle 506 share-uri

Antreneaza-ti mintea: Afla care sunt cele 7 principii pentru buna functionare a creierului. Creierul are si el nevoie de gimnastica. Un creier antrenat inseamna un tonus bun si multa vitalitate.

 6. Asculta muzica baroca. Muzica este poarta catre lumea noastra interioara. Atinge pana acolo in adancul nostru, unde in mod constient nu putem ajunge. Muzica ne imbunatateste creativitatea si exprimarea personala. Ne ajuta sa invatam mai usor. Un fermier a facut un experiment interesant. A pus muzica baroca in grajdul vacilor si ca rezultat, acestea au inceput sa produca mai mult lapte. Muzica ce aduce liniste: Top 10 compozitii clasice care ne bucura sufletul!

7. Provoaca-ti creierul. Daca nu il folosim, il pierdem. Dr. André Vermeulen va incurajeaza sa jucati sah, sa rezolvati integrame, sa faceti exercitii de matematica, sa mergeti sa vedeti locuri noi, sa vizitati expozitii de arta, sa cititi cat mia mult, sa studiati. Scrieti si desenati si cu mana nedominanta. Deschideti-va in fata noilor experiente si in acelasi timp deschideti-va orizonturile fiind receptivi la idei noi. Fiti deschisi la tot ce este nou.
 

O concluzie pa care o putem trage este aceea ca in acest 'Mileniu al Mintii', unicul mod prin care putem fi competitivi si putem sa ne mentinem un echilibru in vietile noastre este nu sa muncim mai mult, ci sa muncim mai bine...

Foto fr si main: By PopTika /Shutterstock

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Garbo.ro iti mai recomanda si:

Inteligenta inimii: Creierul din inima

Noi suntem, EL ne face sa fim: Regulile mintii sau cele 6 dorinte ale Creierului Uman!

TEST: Care este partea dominanta a creierului tau?

78 de curiozitati ale corpului uman

Un articol via holismoplanetario.wordpress.com

 

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri