18 Mai 2012 publicat în Lifestyle 95 share-uri

Alina Neagu este expert Garbo si ne introduce intr-o fascinanta lume extrasenzoriala. Despre talent, talentul la romani (Cristian Gog), despre personalitati legendare precum Houdini sau Wolf Messing, despre abilitatile lor fenomenale, despre limita subtire dintre magie, iluzionism si talent .. aflam de la Alina Neagu.

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal
Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com

Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com.

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Cristian Gog, omul care s-a jucat cu mintea a milioane de romani

Nu-mi plac oamenii care nu se pot bucura de nimic, oamenii care nu stiu sa piarda, oamenii care nu stiu sa se bucure de bucuria altora... A fost un circ national zilele acestea legat de celebrul show de televiziune ”Romanii au talent”. Omul discordiei – Cristian Gog, magician.

Acuzat ca a cucerit publicul prin trucuri ieftine, omul a fost supus unui adevarat tun mediatic. Oare ce se intampla cu noi?! El singur a declarat ca vinde iluzii, adica pacaleste frumos. Ceea ce face el se numeste act artistic. Si, la drept vorbind, oricat ar fi de ieftin un truc, la 5 milioane de telespectatori audienta, devine unul foarte scump! Unii dintre colegii sai de breasla s-au grabit sa-l desfiinteze. De ce? David Coperfield s-a bucurat de respect si a facut istorie. Cine hotaraste ca acest Cristian Gog n-are voie sa si-o construiasca pe a lui?

Marii iluzionisti ai lumii au avut traiectorii indelung muncite, dar nu le-a lipsit talentul! Repet, Gog are inzestrarea de a magnetiza publicul. Aparen fragil si usor nesigur pe el, reuseste sa disimuleze si sa atraga. S-a jucat cu mintea celor cinci milioane de telespectatori. Cu toate acestea, fenomenele PSI sunt altceva. Cititi si faceti voi diferentele:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri