29 Mai 2012 publicat în Lifestyle 170 share-uri

Spiritualitatea nu trebuie confundata cu religia. Putem fi spirituali fara a fi religiosi deoarece spiritualitatea reprezinta actul simplu de a ne canaliza gandurile si energiile pentru a obtine pacea interioara, fericirea si constienta necesare pentru o viata frumoasa si linistita.

3. Spiritualitatea ne ajuta sa alungam stresul.

Atunci cand ne descoperim pacea interioara, am descoperit de fapt spiritualitatea. Cu totii suntem constienti de faptul ca o dispozitie buna si o atitudine pozitiva ne ajuta sa invingem stresul cu usurinta.

Image © Shutterstock.com - 2633363

4. Spiritualitatea inseamna fericire.

Ce ne face fericiti? Ce ar trebui sa facem pentru a avea o viata plina de impliniri? Pentru a descoperi sensul vietii, întrebari precum acestea revin constant in mintea noastra. Din fericire, spiritualitatea ne ajuta sa ne canalizam energiile pentru a face lucrurile pe care le iubim si pentru a ne tine departe de vibratiile negative din viata noastra.

5. SPIRITUALITATEA ESTE CALEA CATRE DUMNEZEU.

Spiritualitatea este, in primul rand, calea spre Dumnezeu pe care ne-o construim singuri, fara sa fim constransi de religie sau organizatii. Sa fim spirituali inseamna sa ne canalizam rugaciunile si gandurile catre Cel Atotputernic, fara sa fim nevoiti sa urmam un anumit protocol.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nu ne putem dezvolta spiritualitatea peste noapte. La fel cum se intampla cu orice alt lucru important din viata noastra, spiritualitatea necesita rabdare, timp si efort. Spiritualitatea nu se invata, ci se traieste, se experimenteaza in fiecare zi din viata noastra.

Image © Shutterstock.com - 9062956

Garbo iti recomanda si:

Picatura de Zen: 5 pasi catre Iluminare si pacea interioara

Secretul fericirii interioare: Cele 4 principii ale spiritualitatii indiene

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri