29 Mai 2012 publicat în Lifestyle 170 share-uri

Spiritualitatea nu trebuie confundata cu religia. Putem fi spirituali fara a fi religiosi deoarece spiritualitatea reprezinta actul simplu de a ne canaliza gandurile si energiile pentru a obtine pacea interioara, fericirea si constienta necesare pentru o viata frumoasa si linistita.

Un individ care nu este conectat cu propriul sau eu interior cu siguranta va duce o viata dezordonata si stresanta, ce poate avea consecinte tulburatoare precum abuzul de alcool sau alte comportamente daunatoare siesi ori societatii.


Fericirea si pacea interioara sunt doua valori esentiale in viata noastra pe care fiecare individ doreste sa le obtina, insa doar cel spiritual poate sa le mentina.

Spiritualitatea: 5 beneficii

Image © Shutterstock.com - 12627682

1. Spiritualitatea ne ofera concentrare in viata.

Practici precum meditatia, rugaciunea sau pur si simplu reflectiile asupra intamplarilor din propria viata sunt modalitati minunate ce ne ajuta sa ne recapatam concentrare. Atunci cand suntem spirituali si concentrati, devenim constienti de ceea ce trebuie sa facem in viata, lucru ce ne va ajuta sa ne stabilim un tel pozitiv bine definit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

2. Spiritualitatea ne tine departe de obiceiurile distructive.

Deoarece spiritualitatea inseamna sa ne regasim drumul catre noi insisi, catre natura si catre ceilalti, unul dintre cele mai importante beneficii ale sale este ca ne ajuta sa stabilim o delimitare clara intre BINE si RAU. Astfel, devenind spirituali, putem profita de inspiratia noastra interioara pentru a scapa de acele obiceiuri care ni se par nocive, fie ca este vorba de ceva letal precum fumatul ori comun ca amanarea indeplinirii unui vis. Cu siguranta nu vrem sa pierdem acest beneficiu suprem pe care ni-l ofera spiritualitatea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri