23 Noiembrie 2011 publicat în Frumusete 9 share-uri

Diana Ionescu este make-up artist free-lancer, are foarte multe colaborari in zona de moda, unde se ocupa de make-up pentru pictoriale sau prezentari, dar in acelasi timp realizeaza si machiaje pentru diverse evenimente.
  • Cum se desfasoara o zi agitata din viata unui make-up artist free-lancer?

Diana Ionescu: In doua feluri – ocupata de dimineata pana seara cu un shooting sau o filmare, sau relaxata acasa, ocupandu-ma de blog .

  • Intr-un alt interviu ai spus ca in meseria ta ai de-a face cu foarte multa superficialitate. Poti sa detaliezi? Ce te face sa simti asta?

Diana Ionescu: Este o lume care se bazeaza pe aspectul exteior, foarte mult pe aparente. Primele impresii se fac dupa criterii care nu tin de cat de bine lucrezi sau cat de creativ esti.

  • Ce te inspira in arta ta?

Diana Ionescu: Contextul

  • Este oare, Romania, un spatiu propice pentru manifestarea creativii din zona de fashion si beauty? Daca nu, in ce tara ti-ar placea sa iti parcatici meseria, datorita conditiilor mai favorabile?

Diana Ionescu: Este un spatiu potrvit pentru inceput si pentru a capata experienta. Pentru a atinge un punct culminant cred ca trebuie sa activezi si intr-un oras care este o capitala a modei. De obicei aceste orase au o industrie mult mai dezvoltata, mult mai multe publicatii de calitate si o lume educata in cultura vizuala.

  • In ce mod te vezi evoluand in aceasta lume, fie pe scena romaneasca, fie pe cea internationala?

Diana Ionescu: Pe scena romaneasca m-am indreptat deja spre ce mi-am propus, acum imi doresc sa trec la un alt nivel, care la noi in tara nu exista.

  • Care este make-up artistul care te influenteaza cel mai tare?

Diana Ionescu: Alex Box este prima care imi vine in minte, dar sunt atat de multi make-up artisiti care fac o treaba minunata.

  • Ce te enerveaza cel mai tare in munca ta?

Diana Ionescu: Spalatul pensulelor si caratul trusei de make-up

.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri