23 Noiembrie 2011 publicat în Frumusete 9 share-uri

Diana Ionescu este make-up artist free-lancer, are foarte multe colaborari in zona de moda, unde se ocupa de make-up pentru pictoriale sau prezentari, dar in acelasi timp realizeaza si machiaje pentru diverse evenimente.
  • Atunci cand realizezi un machiaj de ocazie, consideri ca anumite particularitati ale trasaturii unei persoane sunt un defect si atunci incerci sa le acoperi prin machiaj, sau preferi sa pui accentul pe frumusetea naturala a persoanei?

Diana Ionsecu: La machiajul de ocazie incerc mereu sa evidentiez partile frumoase si apoi sa estompez defectele.

  • Ce ar trebui sa stie orice femeie despre make-up?

Diana Ionescu: Ca este o modalitate sa ne simtim mai feminine, mai frumoase, dar nu trebuie sa devina o dependenta. Just have fun with it! Ah, si ca orice machiaj are nevoie de demachiere.

  • Care este cea mai frecventa greseala pe care o fac femeile atunci cand se machiaza singure?

Diana Ionescu: Nu respecta pasii unei baze de machiaj.

  • Ce marci de produse ne recomanzi pentru aplicarea unei baze pentru make-up ideale?

Diana Ionescu: Pentru un make-up de zi recomand marcile care nu au parabeni si au mutle ingrediente naturale care sunt benefice tenului. De exemplu: La Roche Posay, Bourjois, etc. Acum ne putem bucura de produse de machiaj cu efectele celor de ingrijire, de ce sa nu profitam? Pentru un machiaj de ocazie care trebuie sa dureze foarte mult, recomand marcile de produse profesionale: M.A.C., Make-up forever, Illamasqua, Nars, Smashbox, Kryolan etc)

  • Care sunt pasii cei mai simpli pentru realizarea unui machiaj rapid de zi? Cum machiam ochii, obrajii si buzele?

Diana Ionescu: Imi este greu sa dau o reteta generala, deoarecere exista un infinit de variante de a te machia. Insist pe respectarea pasilor: demachiere, tonifiere, hidratare si factor de protectie solara, fond de ten, corector. De aici totul este prea subiectiv.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri