23 Noiembrie 2011 publicat în Frumusete 9 share-uri

Diana Ionescu este make-up artist free-lancer, are foarte multe colaborari in zona de moda, unde se ocupa de make-up pentru pictoriale sau prezentari, dar in acelasi timp realizeaza si machiaje pentru diverse evenimente.

Am vrut sa o cunoastem mai bine, de aceea Diana ne-a acordat un interviu si ne-a povestit despre munca ei, despre ce ii place si ce nu ii place in meseria ei... Despre cat de mare este pasiunea pentru ceea ce face.

Intr-o lume in care suntem asaltati de sute, mii, milioane de imagini... putini creativi ne mai impresioneaza. Tehnologia pare ca a uniformizat pana si notiunea de talent. Dar ce bine ca exista oameni atat de pasionati de ceea ce fac incat prin tot ceea ce creaza, transpare cat de speciali sunt ei si cat de speciale sunt creatiile lor.

In acest mod se disting astazi, oamenii care merita cu adevarat, atentia noastra. Un astfel de om este si Diana Ionescu, specialista in make-up, o meserie atat de tanara la noi in tara. Diana Ionescu este make-up artistul pe care vi l-am recomanda oricand, cu incredere! Am urmarit destul de mult, noi nume care apar in domeniu si... de prea putine ori pot spune cu mana pe inima: "Imi place, ceea ce vad este cu adevarat deosebit".

  • Cum ai intrat in aceasta lume fascinanta a artei machiajului? Povesteste-ne putin despre modul cum ai descoperit ca ti-ar placea sa devii make-up artist…

Diana Ionescu: Am intrat in aceasta lume treptat, aproape ca nici nu am simtit cand s-a intamplat acest lucru. De cand am inceput sa am tangente cu machiajul, am stiut ca e ceva ce-mi place foarte mult si am continuat sa exploatez aceasta latura in permanenta.


  • Make-up inseamna doar “a retusa” sau si “a crea”?

Diana Ionescu: In mod sigur inseamna a crea. Pana si cele mai simple si aparent banale machiaje insemna a crea o noua infatisare, a evidentia trasaturile si, cel mai important, a da o noua dispozitie si atitudine pentru cea care il poarta.

  • Am observat ca ai foarte multe colaborari in proiecte de moda. Care este, in opinia ta, legatura dintre moda si beauty?

Diana Ionescu: Legatura este foarte stransa, Fashion insemna si beauty – de la showurile de pe runway, pana la pictoriale de moda, toate au modele care au nevoie de un machiaj care sa completeze tinuta. Make-up artistul trebuie sa inteleaga moda si trendurile in care se incadreaza, inspiratia pe care o are o tinuta pentru a putea crea un machiaj in armonie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri