12 Ianuarie 2010 publicat în Frumusete 16 share-uri

Inceputurile ne dau intotdeauna senzatia ca putem sa schimbam orice: de la comportament, atitudine, haine, machiaj, partener, casa, masina - practic nu exista limite. Prin urmare, in 2010 trebuie sa avem lista promisiunilor pe care intentionam sa le ducem la finalizare in decursul anului, incepand cu corpul nostru.

4. Promit sa ma las de fumat. Lucrurile stau similar si in cazul tentatiei pe care o ofera simpla si banala tigara. In momentul in care iti doresti realmente o schimbare in vederea unei vieti mai sanatoase, vei decide singur cand anume este momentul. Iar inceputul de an reprezinta un bun factor motivant, pe langa riscurile implicate in actiunea de a fuma.

5. Promit sa folosesc cele mai bune produse cosmetice. Pentru ca felul in care arati te recomanda precum o carte de vizita in fata celorlalti, pentru ca din pacate intr-o societate bazata pe aspectul fizic si uneori superficiala - accentul cade pe prima impresie pe care o lasi. In acest sens ca prim plan in lista ‘must do’ trebuie sa pui si aprovizionarea cu cele mai bune produse cosmetice. Ce rost are sa tii mereu geanta plina cu smacuri daca cele mai multe dintre ele nu sunt si dintre cele mai bune? Mai bine faci o triere cu ce ai pana acum, renunti la tot ce este expirat, inutil sau nu ai de gand sa folosesti si iti cumperi o serie de produse de calitate. Mai putin inseamna uneori mai bine. Anul acesta ai putea incerca gama de produse bio, care vine cu garantia calitatii si specificatia ca nu contine ingrediente chimice sau toxice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

6. Promit sa nu abuzez de solar. Tendinta catre o piele perfecta si cat mai bronzata a luat amploare in ultima perioada. Pe la fiecare colt de bloc, strada sau butic central au rasarit precum ciupercile dupa ploaie centre de bronzare artificiala cu oferte dintre cele mai variate, reduceri in functie de numarul de sedinte sau preturi promotionale. Desi ideea care sta la baza conceptului nu este neaparat una daunatoare, se observa cu ochiul liber ca folosirea in exces a acestui sistem de bronzare la minut are consecinte nefaste asupra pielii daca este folosit o perioada indelungata. Rezolutia pentru anul 2010 in aceasta privinta este aceea de a nu abuza de solar, de a folosi aceasta varianta decat daca este absolut necesar. In orice alta situatie este de preferat nuanta naturala a pielii sau creme cu usoara tenta de autobronzant.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri