12 Ianuarie 2010 publicat în Frumusete 16 share-uri

Inceputurile ne dau intotdeauna senzatia ca putem sa schimbam orice: de la comportament, atitudine, haine, machiaj, partener, casa, masina - practic nu exista limite. Prin urmare, in 2010 trebuie sa avem lista promisiunilor pe care intentionam sa le ducem la finalizare in decursul anului, incepand cu corpul nostru.

Inceputurile ne dau intotdeauna senzatia ca putem sa schimbam orice: de la comportament, atitudine, haine, machiaj, partener, casa, masina - practic nu exista limite. Este un motiv pentru care toate dietele incep cu ziua de luni si toate rezolutiile unui nou an incep cu prima zi a acestuia. Prin urmare, in 2010 trebuie sa avem lista promisiunilor pe care intentionam sa le ducem la finalizare in decursul anului, incepand cu corpul nostru.

1. Promit sa mananc mai sanatos. Lipsa timpului este cel mai adesea principalul motiv invocat in cazul unei alimentatii deficitare. Stresul continuu sustinut de termene limita, proiecte, cariera, partener sau familie pot deveni prea mult pentru o femeie moderna, motiv pentru care inchidem ochii la ocazionalele scapari culinare nesanatoase. Chiar daca trebuie sa te imparti intre o mie de sarcini de rezolvat intotdeauna trebuie sa iti gasesti timp pentru mesele regulate ale zilei, micile capricii, fructe, legume si alimente nutritive. Anul aceste este momentul sa renunti la fast food-uri, junk food-uri si toate alimentele care tipa de E-uri. Faptul de a fi selectiva in privinta alimentatiei se va dovedi un mare plus pe parcurs, lucru ce se va observa in comportament si starea generala de bine.

2. Promit sa fac mai multa miscare. O alimentatie echilibrata se poate imbina in cel mai armonios fel cu un stil de viata activ. Desi este mult mai comod si la indemana sa ne deplasam pasiv anul acesta lucrurile se vor schimba. Stii sala de fitness de pe fluturasul pe care il tii in geanta? Stii bicicleta aerobica din coltul camerei pe care o folosesti pe post de agatatoare? Stii faptul ca iti ia uneori mai putin sa parcurgi drumul spre sau de la job inapoi pe jos decat cu un mijloc de transport? Stii toate diminetile pe care ti le petreci lenevind in locul catorva simple exercitii de inviorare? Inceputul lui 2010 te va gasi mult mai plina de viata daca vei incepe sa renunti la sedentarism si vei acorda mai multa atentie importantei de a face miscare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

3. Promit sa renunt la consumul in exces de cafea. Tot in compozitia dietei unui stil de viata sanatos intra si renuntatul la vicii. Dependentele de lucruri iti creaza disconfort in momentul in care obiectul in cauza lipseste. Insa studiile de specialitate releva faptul ca acest lucru exista doar in mintea noastra, el neputand fi masurabil sau cuantificabil. Cafeaua este recomandata chiar in unele situatii si in cantitati rezonabile, insa consumul exagerat va duce exact la efectul contrar, ratand intentia de a te mentine treaz sau alert ci mai degraba facandu-te usor iritabil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri