Ce culori se vor odihni in primavara 2010 pe unghiile noastre? Se vor indraznete sau potolite? Daca vrei ca mainile tale sa o ia inainte primaverii, iar manichiura si unghiile tale sa spuna povestea celei mai incantatoare lectii de seductie, lasa-le sa experimenteze noile avalanse de culoare. Uite care sunt previziunile in manichiura primaverii 2010:

E departe. Frigul de afara mult prea nemilos si crud ne impiedica sa-i spunem un larg “bun venit”, lasand in schimb loc de un murmurat “hai mai repede”. Din pacate, primavara este mult prea departe... Dar pe pasarelele de moda sau in prognozele fashion, lucrurile stau cu totul altfel. Lumea stralucitoare a modei a pus restul lumii in miscare. Trendurile lui 2009 au inghetat bocna si o lume noua, fascinanta si alta, lumea lui 2010, a inceput usor, usor sa se faca remarcata. Noi dimensiuni de culoare, luminozitate si viata ne fac cu ochiul. Culori vibrante, tonuri potolite si vibratii concentrice de viata au inceput deja sa curga garla.

Propuneri peste propuneri isi doresc sa ne incante, altele sa ne contrarieze si multe, multe, (majoritatea dintre ele!) sa le adoptam. Visul minunat al primaverii nu mai pare la doua luni eternitati distanta. Capricioasele tendinte vor cu orice pret sa se faca stiute, cunoscute... si nici noi nu asteptam mai putin de la ele. Ce culori se vor odihni in primavara 2010 pe unghiile noastre? Se vor indraznete sau potolite? Daca vrei ca mainile tale sa o ia inainte primaverii, iar unghiile si manichiura ta sa ne invete cea mai incantatoare lectie a seductiei, lasa-le sa experimenteze noile avalanse de culoare. Uite care sunt previziunile in manichiura primaverii 2010:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

Nuantele pastel vor crea splendoare si feminitate pe unghiile multor dintre reprezentantele sexului frumos, anunta specialistii in ale frumusetii.

Nudul si naturalul poposesc pe un teren neutru, iar nuantele gotice si hard ale anului trecut: albastru, mov inchis, negru carbune vor fi usor, usor date hrana uitarii. In amintirea lor insa, vor exista si culori intunecate sau inflacarate care vor fi la moda. Ca o consecinta fireasca, oja intr-un negru decolorat nu se va dezice de popularitate.

In 2010, manichiura frantuzeasca este lasata in urma, fiind scoasa din tendintele anului. Bucuria de dimineata a cafelei cu lapte se va regasi si pe unghii in aceasta primavara, intrucat unghiile in nuante de maro-bej pastelat sunt considerate a fi ultramoderne. O alta culoare care se anunta a fi extrem de calda si indragita de multe dintre noi este fara doar si poate verdele light sau verdele menta propus de casa Chanel si Essie. Se crede cu tarie ca efuziunea de verde de pe unghii va fi in ton cu explozia exotica de viata si prospetime a naturii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri