Inarmati-va cu rabdare si perseverenta. Slabirea in aceasta zona se face lent, organismul eliminand in timp grasimea dintre organele abdominale.

Trucuri pentru a slabi focalizat in zona abdominala

In primul rand, alimentatia este esentiala. Nu trebuie sa renuntati la mancarurile cu gust bun, puteti folosi condimentele naturale, din plante uscate, care au o aroma deosebita. Le puteti presara peste mancare gatita sau salate facute numai din cruditati cu ulei de masline si acrite cu lamaie. Trebuie sa evitati doar cateva produse: alunele in preparate dulci, smantana, mezelurile in special cele din porc, carnea de porc, oaie, iepure, vanat, paine mai putina (inlocuiti cu cereale consumate dimineata cu lapte), prajiturile cu crema, torturile, frisca si alimentatia de la patiserie ori fast-food. Incercati sa nu asociati cartofii prajiti cu carne (mai ales daca si aceasta este prajita). Consumati zilnic minim doua fructe si o salata de cruditati si zarzavaturi.

Miscarea este esentiala pentru a reusi sa eliminati surplusul de tesut gras din zona abdominala. Este o impresie falsa aceea ca doar abdomenele va ajuta sa slabiti centrat in aceasta zona. Pentru ca aceasta grasime este cel mai greu de eliminat, se recomanda in primul rand exercitiile de consum energetic general ce implica foarte multe grupe de muschi, cum sunt: alergarea, inotul. Apoi puteti adauga exercitiile pentru abdomen si aripioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Caria dentară – ce este și cum se tratează

Pentru tonifierea abdomenului sunt destule exercitii, fiecare dintre acestea tonifiindu-l. Unele dintre aceste exercitii tonifica abdomenul in special in partea superioara, altele in partea inferioara. Noi va propunem un exercitiu putin solicitant, insa cu efecte vizibile in scurt timp.

Pregatire: veti avea nevoie de inca o persoana pentru sprijin si de o minge sau alt suport (canapea, scaun etc. ). Va veti aseza pe ceva tare, eventual pe o saltea (pernita etc.) asezata pe podea iar picioarele vor fi indoite in unghi drept si de asemenea vor forma cu abdomenul un alt unghi drept.

Exercitiu: veti face 15 ridicari cu mainile la ceafa. Tot in aceasta pozitie, dupa o mica pauza, veti face aceleasi exercitii pentru abdomen insa cu o singura diferenta: ridicarile nu vor fi drepte, ci cu rotire astfel incat cotul drept (mainile sunt la ceafa) sa ajunga la genunchiul stang, iar urmatoarea ridicare se va face astfel incat cotul stang sa ajunga la genunchiul drept si tot asa, alternand 10 ridicari.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri