Daca mergi la o sala unde exista un antrenor de fitness competent, atunci cu siguranta ajungi, ca in cel mult 3 luni, sa afisezi un corp bine lucrat. De slabit slabesti, insa nu ca la aerobic, tocmai de aceea fitness-ul este recomandat mai mult persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca si sa-si mentina masa musculara.

love4vr ne sfatuieste: "Daca vrei sa slabesti mai rapid, aerobicul e cel mai bun, dar si eu sunt de acord cu alergatul (joggingul). Acestea doua iti ard grasimea din corp... Apoi e bine sa continui cu fitness-ul, dar nu in exces, numai sa iti tonifici corpul si sa lucrezi toate grupele de muschi, nu cum spun unele femei ca bratele si spatele nu se lucreaza la o femeie. Total eronat, se lucreaza, dar mai putin ca fesele sau coapsele care sunt principala cauza de slabit a femeilor! asha ca e bine sa le combini ca sa ai un rezultat nemaipomenit".

O idee excelenta vine din partea cititoarei MIGABGO: "Eu as zice ca orice atata timp cat e facut cu regularitate si cu inima ( a se citi forta si ambitie si regularitate). Daca mai imbracam si un costum din ala cu efect de sauna sa transpiram bine bine eu cred ca efectele nu or sa intarzie sa apara".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Digestie ușoară după o masă copioasă

Va asteptam pe forumul Garbo sa ne impartasiti din propria experienta si sa ne spuneti care exercitii de slabit sunt mai eficiente: cele de fitness sau cele de aerobic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri