Frumusetea nu are varsta. Acest lucru ne este demonstrat in fiecare zi de femei din toata lumea care, indiferent de numarul de copii pe care il au, de slujbele dificile la care se duc, de numarul problemelor cu care se confrunta periodic in cuplu, isi poarta cu mandrie zambetul pe buze si isi etaleaza frumusetea.
Ingrijirea parului

Pentru barbati, parul frumos, curat, aranjat al unei femei este cel mai senzual element pe care aceasta il detine. Parul cucereste prin stralucirea lui, prin modul in care este coafat, ingrijit si tuns. O femeie frumoasa stie sa aiba grija de aceasta bijuterie pretioasa folosind un balasm potrivit, masti de care sa il revitalizeze, tunzandu-si des varfurile, aranjandu-l potrivit evenimentelor la care participa etc.

Ingrijirea tenului

Chipul unei persoane este oglinda sufletului ei. Pe fata ei se pot citi sentimentele, calitatile si se poate cunoaste trecerea anilor. Ingrijirea fetei este cel mai important element de infrumusetare al unei femei pentru ca tenul reprezinta cartea noastra de vizita. O fata frumoasa inseamna o piele hidratata corespunzator, un somn odihnitor care previne aparitia cearcanelor, o alimentatie corespunzatoare care mentine elasticitatea si vitalitatea pielii, un machiaj discret, potrivit, care sa scoata in evidenta frumusetea ochilor, a buzelor, a nasului si conturul fetei.


Tinuta impecabila

Mama intotdeauna imi spunea ca o femeie este frumoasa atunci cand hainele ei sunt frumoase, curate, ingrijite si bine alese. Am crescut si am inteles la ce se referea. O femeie frumoasa va avea in garderoba ei haine curate, ingrijite, potrivite varstei ei, care sa ii scoata in evidenta silueta, eleganta trasaturilor sale si respectul fata de propria persoana.

Frumusetea interioara

Napoleon spunea ca „Femeia frumoasa place ochiului, femeia blanda place inimii. Prima este o adevarata bijuterie, dar a doua este o comoara.”. Adevarata frumusete a unei femei se afla in sufletul sau, in blandetea cu care ea isi trateaza semenii, in iubirea pe care le-o ofera celor din jurul sau, de compasiunea fata de cei din jur si intelepciunea de care da dovada ori de cate ori se afla intr-o situatie dificila. O femeie cu un suflet frumos este o adevarata cuceritoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri