Frumusetea nu are varsta. Acest lucru ne este demonstrat in fiecare zi de femei din toata lumea care, indiferent de numarul de copii pe care il au, de slujbele dificile la care se duc, de numarul problemelor cu care se confrunta periodic in cuplu, isi poarta cu mandrie zambetul pe buze si isi etaleaza frumusetea.
Stapanirea stresului

O persoana stresata, irascibila, agitata, frustrata este deloc atragatoare. Este un lucru dificil sa elimini stresul din viata cotidiana, dar este un lucru benefic pentru ca starea interioara este reflectata in exterior. Stresul pune o umbra pe fetele oamenilor, ii seaca de viata si ii izoleaza de ceilalti. Stresul poate fi eliminat prin plimbari in parc, activitati fizice usoare, prin lectura, dans sau prin meditatie.

Somn odihnitor

Somnul este o binecuvantare pentru oricine pentru ca acesta regenereaza corpul si il incarca cu energie pentru a o lua de la capat a doua zi. Persoanele care nu isi respecta programul de somn sunt irascibile, au cearcane, sunt lipsite de energie si pofta de viata.

Parfumul potrivit

Primele parfumuri au fost folosite de femei in antichitate erau pe baza de tamaie, flori, uleiuri aromate, ierburi si condimente. Erau folosite pentru mirosul frumos si deosebit care cucerea simturile. O femeie frumoasa stie ce parfum i se potriveste si stie ca acesta este micul sau secret cu ajutorul caruia cucereste discret.

Machiajul potrivit

Frumusetea naturala este secretul oricarei femei frumoase, insa un pic de machiaj potrivit nuantei tenului sau, parului si culorii ochilor.

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre sanatatea si frumusetea ta:

S.O.S: O femeie urata iubeste un barbat frumos

Secretele naturiste de frumusete ale zeitei Afrodita

10 Masti naturiste cu propolis care iti intineresc tenul

5 Cosmetice care te imbatranesc

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a citi mai multe despre frumusetea si sanatatea ta.

Garbo.ro te invita la comentarii: Care sunt secretele frumusetii tale?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri