6 Ianuarie 2012 publicat în Frumusete 27 share-uri

Atunci cand temperaturile scad si ziua se scurteaza, intreg organismul nostru o simte, inclusiv pielea . Indiferent de tipul de piele pe care il avem, iarna ne face probleme. Frigul, vantul, alimentatia, lipsa de hidratare si de somn duc la un aspect neplacut al pielii si nu numai. Cui ii place sa aiba pielea uscata? Nimeni nu suporta mancarimile, usturimile si descuamarea pielii.... Tocmai de aceea o ingrijire potrivita poate reda frumusetea si comfortul pielii tale chiar si in sezonul rece.

Un somn bun, o frumusete desavarsita

Atunci cand suntem obositi, intreg organismul nostru reactioneaza negativ. Lipsa de concentrare, depresia, aparitia racelilor si stresul pot si cateva din urmarile lipsei de somn. Sa nu uitam ca si pielea are de suferit. Cred ca toate stiti cat de nesuferite pot fi cearcanele. Vara ele sunt acoperite de bronz, dar iarna devin o povara. Cearcanele pot fi ameliorate cu ajutorul unei demachieri corespunzatoare si aplicarii de creme anticearcan, prin comprese cu infuzie de albastrele, prin machiaj, prin alimentatie dar si daca avem un somn odihnitor.

Spune NU dusurilor cu apa fierbinte

Desi ne fac sa ne simtim mult mai bine dupa o zi de munca „inghetata” si stresanta, dusul sau baia cu apa fierbinte nu este recomandabila pentru pielea noastra. Apa fierbinte curata pielea bine insa, spre deosebire de cea calduta, o usuca. O baie fierbinte din cand in cand nu strica, insa nu trebuie sa devina un obicei. Recomandabile sunt dusurile calde si rapide pentru a evita uscarea pielii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri