24 Ianuarie 2012 publicat în Frumusete 36 share-uri

Caprui, negri, albastri, verzi, mici, mari, apropiati, indepartati... Pentru fiecare forma si culoare de ochi exista un tip de machiaj care sa vi se potriveasca perfect si care sa va scoata in evidenta frumusetea. Afla ce ti se potriveste.

Ochii caprui

Probabil este cea mai intalnita culoare de ochi din lume, dar si cea mai permisiva, care permite folosirea unei palete largi de culori. Daca aveti ochii caprui, puteti sa va machiati cu mov, auriu, kaki, verde, albastru sau roz. Culorile care te vor dezavantaja sunt bej, alb, negru (mai ales daca si tenul este putin mai inchis la culoare). Pentru o privire seducatoare puteti folosi un contur negru, gri, bleumarin, rosu-burgundia sau mov pe pleoapa superioara, dupa ce ati aplicat unul din fardurile recomandate mai sus, dupa care se aplica mascara. Cele cu tenul masliniu ar trebui sa evite nuantele de gri, kaki si galben.

Ochii albastri

Ochilor albastrii li se potrivesc nuantele de roz, maro, lila, turcoaz, portocaliu, argintiu, violet sau caramiziu. Daca vrei un contrast mai mare, poti incerca violetul inchis, gri, bej sau fuchsia. Pentru machiajul de seara iti recomandam tonurile inchise si formale. Eyelinerul trebuie sa fie in nuante de gri, negru, bleumarin, bronz, auriu sau mov inchis. Atunci cand alegeti o culoare cu care sa va machiati, trebuie sa tineti cont si de culoarea tenului. Aceasta culoare de ochi are avantajul de a fi foarte usor de evidentiat prin culori electrizante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Ochii verzi


Un machiaj corespunzator al acestei frumoase culori de ochi va face pe oricine sa se piarda in profunzimea lor. Culorile recomandate sunt maro-roscat, bej-sidefat, roz, pruna, lavanda, rosu sau verde. Eyelinerul trebuie sa fie bleumarin, mov inchis, negru, gri, maro sau auriu. Un truc de machiaj pe care ati putea sa-l incercati ar fi sa folositi culori inchise la coada ochiului, iar la coltul interior sa folositi culori deschise pentru a crea impresia de iluminare si deschidere.

Ochii negri

Aceasta culoare de ochi este mai usor de machiat decat cei caprui, pentru ca paleta de culori este mult mai larga. Practic, femeile cu ochii negrii se pot farda cu orice culoare, insa cele recomandate ar fi cele inchise pe tonuri de mov, bleumarin si gri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri