Cum crezi ca reusesti sa te conectezi cu partenerul tau daca nu te-ai conectat mai intai cu tine? Cum te astepti sa ai relatii satisfacatoare daca nu intrii in legatura cu cine esti, cu ce nevoi ai. Pana cand nu experimentezi respect si dragoste pentru tine nu poti sa dai altcuiva aceste sentimente.
Nu poti schimba sau vindeca ceea ce nu constientizezi.
Daca esti casatorita dar traiesti in divort emotional recunoaste!
Daca esti implicata intr-o relatie care iti ofera in fiecare zi emotii negative, furie, dezamagire, insatisfactie recunoaste!
Fii sincera cu tine!

Exercitiu pe care il poti practica pentru a fi obiectiv de sincera cu tine:

Fa-ti un jurnal unde iti notezi ceea ce experimentezi, toate gandurile in legatura cu relatia ta, exact in momentul in care le traiesti. Protejeaza-l, nu-l arata nimanui. E important sa te simti libera si fara inhibitii cu gandurile tale in scris. Nu uita sa fii drastic de sincera cu tine. Daca inseli pe cineva acea persoana esti doar tu.

Iti dau acum 5 intrebari ajutatoare pentru a analiza stadiul relatiei tale. Stai cu tine sa vezi cum gandesti despre relatia ta cu partenerul.
Intrebarea 1. Una din definitiile despre dragoste este sa simti ca siguranta ca si starea de bine a partenerului tau conteaza la fel de mult ca si propria ta siguranta si stare de bine.
Considerand aceasta ipoteza intreaba-te: Te comporti intr-un mod care reflecta ca iti iubesti partenerul. Das sau nu? De ce?
Intrebarea 2. Simti ca partenerul tau te iubeste? De ce? De ce nu?
Intrebarea 3. Stiind ce stii acum despre relatia ta, daca ar trebui sa o iei de la capat ai face-o? De ce?
Intrebarea 4. Cand te compari cu alte personae implicate in relatii ce sentiment experimentezi? Consideri ca ai fost inselata? De ce?
Intrebarea 5. Daca ai putea sa iesi din relatia pe care o ai acum, ai face-o? De ce?
Iluzia nu e o solutie. Aminteste-ti sa fii brutal de cinstita cu tine!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Emerson spunea: ‘’Ce se afla in fata noastra si ce se afla in spatele nostrum paleste in fata a ceea ce se afla in interiorul nostru.’’
Nu esti incompetenta in ceea ce priveste o relatie! Opreste-te in a-ti sabota relatiile si iesi din starea de confort! Fii sincera cu tine, descopera ce nevoi ai si in ce stadiu se afla relatiile tale prezente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri