Fii tot timpul intr-o permanenta schimbare! Iubeste-l, dar nu-l sufoca! Nu fi posesiva, ci dimpotriva, fa-l sa te doreasca abordand o usoara indiferenta. Imbraca-te sexy, dar n-o face doar pentru a-i atrage lui atentia, ci pentru ca tu sa te simti sexy si plina de incredere in tine!

Cum poti mentine o relatie fericita? Iata ce au raspuns utilizatorii de pe lumeaemica.ro:

"Din experienta stiu ca o relatie fericita inseamna sa respecti teritoriul celuilalt fara sa fugaresti visuri care nu exista si fara sa gonesti dupa aventuri care se sfarsesc asa cum au inceput. Un barbat tratat astfel nu numai ca va respecta persoana de langa, dar va avea grija sa nu ramana niciodata fara ea. Gelozia de ambele parti inseamna de fapt neincredere in sine. Cand doua persoane nu sunt compatibile si nu pot construi impreuna o relatie, la un moment dat, aceasta relatie se va rupe si nici tipetele, rugamintile, obisnuinta sau durerea nu o vor mai aduce inapoi. In aceasta situatie, invatati sa renuntati amical unul la celalalt si veti descoperi ca dupa sentimente de iubire se pot naste si sentimente de prietenie. O relatie fericita trebuie sa se bazeze pe prietenie, iubire si respect. De aici vine si restul. Iubiti-va fara sa-l ingraditi sau sufoca pe celalalt! Aceasta este reteta sigura pentru o relatie fericita.", este de parere amda.

"De regula, barbatii sunt iubitori de nou si sunt atrasi de persoanele la inima carora ajung destul de greu. Prin natura lor, sunt niste luptatori, unii intr-o mai mare, altii intr-o mai mica masura. Un barbat devine indiferent fata de o persoana (chiar si cu persoana iubita) in momentul in care constata ca aceasta nu-i mai poate arata nimic nou, nu-l mai incita cu felul sau de a fi. Barbatii devin indiferenti in momentul in care persoana de langa el se plafoneaza, nemaiavand nimic de dezvaluit. Oamenii, fie ei barbati si femei, fie cupluri casatorite sau in faza de prietenie, trebuie sa invete sa se descopere treptat in fata celor din jur. Nu dai niciodata totul deodata, surprinzi intotdeauna cu ceva nou, cu ceva placut si in felul acesta atragi asupra ta atentia si admiratia. Fii tot timpul intr-o permanenta schimbare! Iubeste-l, dar nu-l sufoca cu asta! Nu fi posesiva, ci dimpotriva, fa-l sa te doreasca! Imbraca-te sexy, dar n-o face doar pentru a-i atrage lui atentia. Fa-o pentru ca tu sa te simti sexy si plina de incredere in tine!

Fii eleganta, carismatica, fa glume cu bun simt si cu substrat, poate chiar cu o usoara tenta erotica. Fa-ti o obisnuinta din a fi asa! Fa-te relativ greu accesibila sentimental, dar incanta intotdeauna cu prezenta ta. Deprinde-ti gratiile unei regine! Fii atenta la detalii, atat in ceea ce te priveste dar si cu tot ce se intampla in jurul tau. Fii verticala si diplomata! Arata ca iubesti atat cat sa ispitesti, chiar daca in inima ta este mult mai mult de atat. Romantismul barbatilor nu se compara cu cel al femeilor, femeile se afla pe primul loc in privinta romantismului. Starneste-i din nou atentia asupra ta prin ceea ce ti-am spus, lasand in urma o usoara tenta de ignoranta in ceea ce-l priveste. In toate, pastreaza proportia!", ne sfatuieste cu cele mai bune intentii un alt utilizator de pe lumeaemica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri