Dincolo de modul in care te poate transforma un oras ca Bucurestiul, se iveste intrebarea referitor la cum poti sa-l transformi la randul tau. Raspunsul pe care-l dau cei care au contribuit la crearea volumului e simplu: vazand viata si frumosul din el.

Nu m-am nascut in Bucuresti, am venit aici aratandu-mi cateodata revolta fata de un oras mare care mi-a inghitit dintr-o data viata calma cu care fusesem obisnuita pana atunci. Intre timp, locuind aici, opinia mi s-a schimbat. Ceea ce face volumul de fata e sa arate tocmai apropierea si familiaritatea pe care poti sa o ai cu orasul. Pentru ca, de fapt, el nu este numai alcatuit din strazi si cladiri, ci din oameni. Referindu-se la oamenii din locuri straine, Henry Miller sustinea ca sunt asemenea celor de pretutindeni, dar poseda un alt ritm, o alta tensiune. Folosindu-i expresia, as afirma ca a citi fiecare povestire „e aproape ca si cum te-ai privi pe tine intr-o alta incarnare.”

Paginile se parcurg usor, la sfarsit avand impresia ca de fapt nu ai stat singur intr-o camera ci ai iesit undeva cu niste prieteni vechi pentru a depana amintiri comune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Intre coperti nu sunt texte numai despre Bucuresti, ci despre felul in care un oras devine parte din tine. Dincolo de modul in care te poate transforma un astfel de oras, se iveste intrebarea referitor la cum poti sa-l transformi la randul tau. Raspunsul pe care-l dau cei care au contribuit la crearea volumului e simplu: vazand viata si frumosul din el.

Coordonator carte: Adrian Majuru
O carte aparuta la editura Humanitas

Recenzie carte scrisa de Silvia Gradinaru, sursa: bookblog.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri