Opera Romana devine gazda pentru film. Luni, 21 februarie, de la ora 20.00, vino sa vezi la Opera o selectie de filme despre iubiri gasite si pierdute in clipa urmatoare, despre pasiuni fulgeratoare, povesti de-o noapte, relatii destramate si ce ramane in urma lor, despre erotism si dragostea inocenta care te face sa visezi.

In luna indragostitilor, NexT te invita la o proiectie indrazneata, de scurtmetraje incitante.
Accesul la vizionari este liber.

RADU + ANA
Romania, 2007, 7’ 50’’, color
Regia: Paul Negoescu

Radu este cel mai ghinionist om de pe pamant. Lucrurile se pot schimba. Sau nu.

THE BLINDNESS OF THE WOODS/ PADUREA OARBA
Argentina, 2008, 10’, color
Regia: Martin Jalfen

Simplitatea naiva a basmelor, bazata pe filmele erotice nordice din anii 70’. Ulrika, o femeie oarba care traieste intr-o padure suedeza, are parte de mai multa caldura cand un taietor ii ofera atat lemne cat si placere. Bjorn, ursul voyer, ajunge sa-i apare demnitatea Ulrikai atunci cand descopera ca taietorul profita de sentimentele ei.

MUZEUL RELATIILOR DESTRAMATE
Bosnia-Herzegovina, 2009, 13’
Regizor: Iulia Rugina

O relatie incheiata. Un weekend in orasul iubirii. Un amestec de pasiune, ura, singurate si razbunare, in incercarea de a uita lucrurile care fac rau si de a le pastra pe cele care fac ca totul sa fi meritat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

DANS LA PEAU/ PE SUB PIELE
France, 2007, 12’, color
Regia: Zoltan Horvath

O fabula despre dorinta, orgasm si abandon. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o simpla aventura de-o noapte pe plaja se transforma intr-un univers incredibil de tatuaje intunecate, fantezii patimase, sex si mitologie.

VERA VS. URSUL DE BILIOTECA
Romania, 2009, 9’, color
Regia: Luiza Parvu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri