11 Aprilie 2016 publicat în Cultura 2 share-uri

Totul in jurul nostru este energie. Atunci cand sufletul este pregatit si cere vindecarea, atragi mesajele de care ai nevoie ca sa te redescoperi si ca sa mergi mai departe, de data aceasta cu alegeri constiente.

2. Tu iti poti crea o viata de exceptie – Louise Hay

Dupa ce Eckhart Tolle ti-a deschis perspectivele si te-a ajutat sa vezi ca functionai in majoritatea clipelor tale pe "pilot automat", identificandu-te cu mintea si cu intamplarile dureroase din trecut, Louise Hay este cea care reuseste sa te poarte mai departe pe drumul vindecarii si auto-constientizarii de sine.

Ce inseamna a functiona pe "pilot automat"? Raspunsul ti-l da psihologul roman Ovidiu Brazdau: CAUZA NEFERICIRII: Oamenii functioneaza pe 'pilot automat' in mare parte a vietii lor si nu isi dau seama de asta!

Practic, daca Eckhart Tolle iti arata ca dincolo de gandire exista linistea si esenta fiintei tale, Louise Hay te invata sa dizolvi sabloanele negative dupa care a invatat aceasta minte sa functioneze, imbratisandu-ti copilul interior traumatizat si neincrezator in viata.

Este vorba despre "corpul emotional", adesea dureros si greu, la majoritatea oamenilor, care este intretinut de continuul discurs neconstientizat al mintii. Odata ce inveti sa te accepti asa cum esti, odata ce inveti sa te iubesti, odata ce inveti sa identifici reactiile si alegerile pe care le faci in baza "gandirii automate", poti trece la pasul urmator, unde mintea nu mai este identitatea ta, ci doar un instrument cu ajutorul caruia poti crea tot ceea ce iti doresti in viata... Pentru ca in sfrasit ai invatat sa te iubesti cu adevarat! "Merit iubire pentru simplul fapt ca exist" - Louise Hay. Cartea o poti achizitiona si din libraria online Elefant.ro. Vindecarea corpului emotional aduce cu sine si vindecarea celorlalte aspecte ale vietii.

Iti recomandam si:

16 afirmatii puternice despre Dragoste si Relatii de la Louise Hay. Vor aduce si mai multa iubire in viata ta!

Louise Hay: Cum sa ii iubim pe ceilalti si sa ne vindecam relatiile de orice tip

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri