Un instrument puternic pentru a vindeca toate relatiile este acela de a binecuvanta cu dragoste!

Intr-o postare de pe pagina oficiala de facebook, Louise Hay - autor motivational de elita si fondatoare a Hay House, Inc. - ne invata cum sa ne vindecam relatiile si sa schimbam in mai bine situatiile in care ne aflam. Fiindca este o postare extrem de interesanta si de mare ajutor pentru cei care doresc sa isi vindece viata, am tradus-o si am decis sa o impartasim cu voi:

Louise Hay: Cum sa ii iubim pe ceilalti si sa vindecam relatiile de orice tip

"Cum sa ii iubim pe ceilalti? Accepta-i asa cum sunt. Permite-le sa fie ei insisi. Opreste-te din a incerca sa-i schimbi. Lasa-i sa aiba grija de propriul proces de evolutie. Nu putem invata pentru altii. In cazul in care comportamentul lor ne face rau, atunci putem alege sa nu fim in prezenta lor – si acest lucru este ok. Trebuie sa ne iubim pe noi suficient de mult incat sa nu ne lasam doborati de oameni autodistructivi. Daca in viata noastra exista multi oameni negativi, atunci trebuie sa vedem ce pattern se afla in noi de ii atrage pe acesti oameni inspre noi.

Cand ne schimbam, renuntam la pattern si devenim diferiti. Ceilalti vor schimba de asemenea modul in care se raporteaza la noile noastre personalitati sau vor iesi din vietile noastre astfel incat oameni noi care ne apreciaza sa poata intra. Oricum ar fi, a ne iubi si a ne accepta pe noi insine este intotdeauna un pas pozitiv.

Foto: auremar / Shutterstock

Un instrument puternic pentru a vindeca toate relatiile este acela de a binecuvanta cu dragoste

Un alt instrument puternic pentru a vindeca toate relatiile – familie, munca, relatii obisnuite sau intime – este acela de a binecuvanta cu dragoste. Cand cineva face ceva si distruge armonia din viata ta , binecuvanteaza-l cu dragoste. O poti face in diferite feluri. Poti spune: “Te binecuvantez cu dragoste si aduc armonie in aceasta situatie” sau “te binecuvantez cu dragoste” si “te eliberez si te las sa pleci” sau “te eliberez inspre binele tau cel mai inalt.”

Cand facem acest lucru in mod constant, ceva se va intampla in latura nevazuta a vietii si situatia se va schimba in bine. Am vazut cum acest proces a vindecat relatii de orice tip. Sefii au devenit mai agreabili, familiile au fost capabile sa isi exprime dragostea, oamenii dificili au plecat, relatiile intime au devenit oneste. Cei care au practicat acest obicei de a binecuvanta cu dragoste au fost incantati de rezultate.

Sa afirmam: Imi deschid inima catre mai multa dragoste in fiecare zi."

via www.facebook.com/louiselhay

Garbo iti recomanda si articolele:

Cele 12 porunci ale lui Louise Hay pentru a invata sa te iubesti pe tine

Decisa sa traiesc cu adevarat! Nu-i mai lasa pe ceilalti sa iti spuna cine esti

Poti sa iti vindeci inima, mintea si trupul!

Foto homepage: Nikki Zalewski / Shutterstock


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Louise Hay: Cum sa ii iubim pe ceilalti si sa ne vindecam relatiile de orice tip.

;