11 Aprilie 2016 publicat în Cultura 2 share-uri

Totul in jurul nostru este energie. Atunci cand sufletul este pregatit si cere vindecarea, atragi mesajele de care ai nevoie ca sa te redescoperi si ca sa mergi mai departe, de data aceasta cu alegeri constiente.

3. Puterea extraordinara a subconstientului tau – Joseph Murphy

Cand am reusit sa ne vindecam "corpul durere" (un termen folosit de Eckhart Tolle), cu ajutorul lui Louise Hay, putem sa pornim pe drumul increderii depline in fiinta noastra.

Acesta este momentul cand putem deveni cu adevart creatori ai vietii! Stiti ca exista atatia lideri de opinie care ne spun "Gandurile voastre sunt oglinda vostra!" sau "Ganditi ganduri pozitive si acestea vor atrage evenimente pozitive si oamenii pe care vi-i doriti in viata voastra, cat si vindecarea de boli sau a relatiilor."

Iti recomandam si: 7 idei esentiale de la Prof. Dumitru Constantin Dulcan: Putem sa ne eliberam de gandurile negative!

Totusi, nu ne spune nimeni ca de fapt, ca sa ajungi la acest nivel de manifestare a tot ceea ce este benefic pentru tine, trebuie mai intia sa iti CONSTIENTIZEZI credintele despre viata ascunse in subconstient si care actioneaza in baza unor cai neuronale deja invatate si parcurse in zeci de ani! Odata ce inveti sa te privesti din exterior (Eckhart Tolle), odata ce inveti sa iti vindeci durerea din tine (Louise Hay), abia apoi iti poti cu adevarat transforma mintea (constient+subconstient) intr-un instrument care sa actioneze in favoarea ta si nu in defavoarea ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Iar cartea lui Joseph Murphy se dovedeste unul dintre cele mai accesibile ca forma de adresare; este un instrument pentru a merge mai departe pe calea transformarii: "Sunteti asemenea unui capitan ce-si conduce vaporul. Trebuie sa dati ordine potrivite (sugestii si imagini mentale) subconstientului care controleaza si guverneaza toate experientele vietii voastre". - Joseph Murphy

Cartea o puteti achizitiona si din libraria online Elefant.ro

Iti recomandam si: DOVEZI STIINTIFICE: Vindecarea sta in gandurile noastre subconstiente!

Joseph Murphy: Cum sa atragi sotul ideal


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri