Corpurile de iluminat urmeaza a fi alese in functie de stilul abordat, cat si de dimensiunea bucatariei. Trebuie avuta in vedere marimea chiuvetei, daca va fi prevazuta cu una sau doua cuve, cat si amplasarea acesteia si a masinii de spalat. Chiuveta trebuie asezata la indemana si la o distanta de minimum un metru de aragaz.

Un urmator pas este cel legat de finisaje. Fie ca optati pentru tamplarie de lemn, parchet, gresie, faianta sau alt tip de piatra, alegerea culorii acestora merge mana in mana cu cea a mobilierului. Astfel, culoarea finisajelor trebuie sa fie in consonanta estetica cu cea a mobilierului, pentru ca rezultatul sa nu fie unul dezastruos. Datorita calitatilor sale, cele mai cautate sunt gresia si faianta. In ceea ce priveste gresia si faianta, se poate observa o precadere pentru acoperirea cu faianta doar a suprafetei de lucru si cu gresia a intregii bucatarii. Faianta se pune la 80 cm de la nivelul pardoselii, pe o inaltime de aproximativ 60 cm.

Dupa toate aceste etape, va mai ramane sa alegeti piesele de mobilier dorite. Foarte importanta este organizarea spatiilor. Va trebui sa realizati o lista cu compartimentele necesare obiectelor de bucatarie si sa va ganditi si la modul de acces al acestora. Totodata, va puteti procura diverse accesorii menite sa va ajute in aceasta privinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Urmand acesti pasi, bucataria obtinuta va constitui spatiul ideal de luat masa si in care arta gatitului este o adevarata placere, va fi un spatiu adaptat personalitatii dumneavoastra, care sa raspunda propriilor nevoi.

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri