Managerul a acceptat sa descrie cum arata o zi obisnuita din viata sa de director general

Managerul a acceptat sa descrie cum arata o zi obisnuita din viata sa de director general, pentru colegii nostri de la Wall-Street.ro.

“Cea mai interesanta intrebare este «Cand se termina ziua mea de munca?!”, se intreaba razand Pavlina Marinova, cea care in luna aprilie a preluat de la Monica Tatoiu operatiunile Oriflame in Romania. Cele 400.000 de mile pe care le parcurge anual cu avionul in interes de serviciu reprezinta inca o mostra a programului sau incarcat. Managerul are stabilit deja traseul pentru urmatoarele luni: Bali - Varsovia - Paris - Londra - Elvetia.

Dimineata incepe pentru Pavlina Marinova in mod normal in jurul orei 8.00, in fata unei cesti de cafea. Cel putin o ora este alocata pentru analiza tendintelor globale, a evolutiei Oriflame in celelalte tari si unde se pozitioneaza Romania. 

“Incep mai tarziu ziua de lucru pentru ca la miezul noptii primim rezultatele finale ale zilei. Deci nu pot sa merg la culcare inainte de miezul noptii”, explica Marinova.

Micul dejun este sumar, alcatuit dintr-un shake Oriflame, care ii asigura nutrientii de care are nevoie, o cafea si multa apa.

La birou ajunge in jurul orei 8.30, moment in care incep intalnirile. In functie de ziua din saptamana, minim 80% din zi este alocat discutiilor fie cu oameni dn interiorul companiei, fie cu partenerii externi. Restul de 20% este dedicat comunicarii prin e-mail.

Un lucru important pe agenda este si revista presei. Marinova nu citeste presa scrisa, cu exceptia The Economist, Newsweek si reviste de moda, activitate rezervata doar pe parcursul calatoriilor cu avionul. In rest, managerul foloseste o selectie de surse online pentru a se informa in legatura cu ce se intampla la nivel international.

“Nu ma concentrez asupra unei tari anume ci imi place sa fiu la curent cu ce se intampla la nivel international. Sunt interesata de tendinte. Sunt abonata de exemplu la blogul lui Nouriel Roubini. In fiecare dimineata, la ora 10.00, primesc cele mai importante stiri ale zilei la nivel global, si apoi, in functie de ce ma intereseaza, aprofundez. Sunt abonata si la Financial Times, Wall Street Journal si cateva agentii de presa din Europa Centrala si de Est”, spune Pavlina Marinova.


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri