2 Septembrie 2010 publicat în Cariera 13 share-uri

Bani castigati lucrand de acasa, cine nu si-ar dori ? Este o idee atractiva, chiar grozava as putea spune, o noua modalitate de a ne castiga existenta. Daca ideea de a castiga bani frumosi lucrand de acasa te tenteaza, afla ca nu esti singura.

3 - Sondaje platite: Un alt mod simplu de a castiga bani de la domiciliu este prin participarea la sondaje platite. Insa acest lucru necesita timp. Pretul sondajelor variaza de la 10 la 100 de RON

4 - Fotografii: O alta modalitate usoara de a castiga bani la domiciliu folosind aparatul de fotografiat. Exista companii care achizitioneaza fotografii pentru utilizarea pe site-ul sau in brosurile lor. Aceste companii te platesc daca le trimiti fotografii de buna calitate.

5 - O alta idee foarte buna de a lucra de la domiciliu si de a castiga bani este prin realizarea de videoclipuri interesante. Stii sa canti la pian? Daca da, poti realiza un videoclip care sa le arate celorlalti cum sa o faca. Cu ajutorul videoclipurilor, clientii pot vedea si invata cand doresc. Ai posibilitatea de a realiza videoclipuri pe diverse teme: cum se dreseaza un caine, cum se depaneaza computerul, cum se folosesc anumite soft-uri, cum sa te tunzi singur(a), cum sa slabesti… Foloseste-ti imaginatia si gasi o tema de nisa pentru videoclipul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Fara indoiala, exista foarte multe moduri de a realiza venituri pe internet lucrand de la domiciliu. Am enumerat doar 5 dintre cele mai bune metode, dar pot da o lista lunga. Nu exista nicio indoiala ca cea mai buna modalitate de a castiga bani lucrand pe cont propriu este prin intermediul calculatorului. Pentru cei care nu vor sa lucreze in subordinea unui director, nu vor sa aiba un program fix si rigid de 8 ore de munca, aceasta ar putea fi o solutie ideala.

Conditia este sa gasesti solutia care sa ti se potriveasca cel mai bine si sa fie avantajoasa si din punct de vedere financiar.

Un articol de Lionel Mallecourt

Sursa: Informatiiprofesionale.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri