6 August 2019 publicat în Cariera 1 share-uri

Locul de muncă poate reprezenta de multe ori un motiv de stres. Prin doar câteva mici schimbări în stilul tău de viaţă poţi reduce acest factor. Vei obţine echilibrul necesar în viaţa ta, într-un cuvânt vei deveni mai zen.

Începe-ţi ziua cu un moment de meditaţie

Nu te trezi cu telefonul în nas, nu băga în seamă mailurile de serviciu. Dimineţile trebuie să fie de acum încolo momentele tale de meditaţie. Rezervă-ţi zece minute doar pentru tine, în care să stai şi să te gândeşti la lucruri frumoase. Savurează micul dejun, aminteşte-ţi că fiecare zi este un nou început. Ai la dispoziție încă 24 de ore în care să te bucuri de viaţă.

Caută-ţi un loc de refugiu la serviciu

Un moment de respiro este întotdeauna bine venit. Cu siguranţă, firma în care lucrezi îţi pune la dispoziţie şi un spaţiu de relaxare, unde să te poţi reculege pentru câteva momente. Dacă nu, caută un loc doar al tău, în care să te aduni şi să îţi pui gândurile în ordine. Pauza de masă poate reprezenta de asemenea un moment excelent de în care să îţi limpezeşti mintea. Dacă ai şi noile carduri de masa endenred, poţi lua masa în orice restaurant. Caută unul liniştit şi schimbă mediul. Cea mai bună metodă de a uita pentru câteva momente de problemele de la serviciu este să ieși din birou.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească

Priveşte oamenii într-o lumină favorabilă

Înainte de a participa la o întâlnire, încearcă să îți vizualizezi clientul, colegul sau chiar şeful ca pe nişte persoane alături de care îţi face plăcere să lucrezi. Pune-le pe primul loc calităţile şi abia apoi defectele. Gândeşte-te că fiecare persoană are părţi bune şi părţi mai puţin bune. Priveşte-i ca pe nişte aliaţi, nu ca pe nişte duşmani şi gândeşte-te că lucrul în echipă îţi va aduce mai multă satisfacţie decât cel pe cont propriu. Doar sunt oamenii alături de care îţi petreci cel puţin opt ore pe zi, de luni până vineri.

Relaxează-te înainte să pleci acasă

Fă-ţi puţin timp pentru tine şi înainte de a pleca spre casă. Goleşte-ţi mintea de problemele din timpul programului şi eliberează-te de toate energiile negative. Nu lua după tine grijile de la locul de muncă. Gândeşte-te că orele care ţi-au mai rămas până la culcare le vei petrece alături de prieteni şi de familie. La finalul zilei, poţi nota într-un jurnal toate lucrurile bune care ţi s-au întâmplat. Fericirea şi starea de bine trebuie alimentate în permanenţă pentru a le putea menţine la un nivel ridicat.

Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face de acum încolo este să nu îţi mai divizezi viaţa în timp liber şi timp petrecut la serviciu. La urma urmelor, acesta îţi aparţine cu totul şi cel mai mult contează felul în care vei profita de el.

Sursa foto: Photo by bruce mars from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri