Debbie Ford aduce in centrul atentiei cele sapte legi de natura spirituala care ne pot ajuta sa vedem divortul ca pe un castig, iar nu ca pe o pierdere. De asemenea, autoarea dezbate si subiectul divortului spiritual.

Divortul si despartirile nu sunt intotdeauna usoare. De multe ori se intampla sa ne marcheze emotional si sa lase urme adanci in sufletul nostru. De multe ori percepem o despartire ca pe un sfarsit sau capat de lume si sentimente. De multe ori percepem o despartire ca pe un esec personal, o greseala de care nu mai putem scapa. De multe ori percepem un divort ca pe o pierdere. De multe ori ne trezim dupa o despartire jucand pe bune rolul victimei suferinde si resemnate. Nimic nu este insa misiune imposibila daca suntem deschisi experientelor pe care le traim. O despartire poate fi insa un nou inceput. Un divort poate fi o provocare pozitiva. Un castig. O oportunitate. Un divort poate fi o experienta de viata transformatoare. Un divort poate fi folosit ca o lectie de viata prin care inveti, evoluezi, te dezvolti intr-o persoana mai buna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Legile pe care Debbie Ford ni le propune in cartea sa “Spiritual Divorce: Divorce as a Catalyst for an Extraordinary Life” (“Divortul spiritual: Divortul ca un catalizator pentru o viata extraordinara”) iti pot fi de mare folos daca ai trecut recent printr-o despartire sau un divort. Intelegerea acestor legi spirituale ale universului te poate ajuta sa intelegi la randul tau ca exista un motiv anume al experientei pe care o traversezi: universul vrea ca tu SA EVOLUEZI. Legile spirituale propuse de Debbie pot accelera si inlesni procesul de vindecare de dupa despartire sau un divort. Daca treceti sau ati trecut prin asa ceva, poate ca lecturarea acestor legi, asa cum sunt ele prezentate de Debbie Ford in cartea 'Spiritual Divorce: Divorce as a Catalyst for an Extraordinary Life", poate reprezenta un bun pansament pentru suflet.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

1. LEGEA ACCEPTARII – Accepta ca totul este asa cum trebuie sa fie.

Chiar daca totul este altfel decat ti se pare ca ar trebui sa fie nu inseamna ca ceea ce ti se intampla nu te ajuta in procesul tau de evolutie. Chiar daca constientizam sau nu, ceea ce se intampla in jurul nostru nu are loc accidental. Viata nu este alcatuita din coincidente. Totul are un rost. Totul este menit sa ne ajute sa evoluam intr-un fel sau altul. “Vietile noastre sunt astfel concepute si create pentru ca fiecare dintre noi sa primeasca exact ceea ce are nevoie pentru ca propriul proces evolutionar unic sa se realizeze”, afirma Debbie Ford in cartea "Spiritual Divorce: Divorce as a Catalyst for an Extraordinary Life”. Acceptarea este esentiala pentru ca noi sa ne putem da seama de pasul pe care il avem de facut pentru a ne vindeca.

2. LEGEA CAPITULARII - “In momentul in care incetam sa opunem rezistenta si sa ne predam situatiei asa cum este aceasta, lucrurile incep sa se schimbe”.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Debbie Ford considera rezistenta ca fiind principalul impediment in procesul de vindecare de dupa o despartire. Rezistenta este autonegarea dorintei de vindecare si insanatosire emotionala. Refuzam sa ne predam unei situatii raspunzandu-i prin rezistenta. De ce? Rezistam pentru ca ne temem ca in loc sa ne controlam viata, viata ne va controla pe noi. Rezistam pentru ca ne temem ca vom fi coplesiti de circumstante si situatii. Rezistam pentru ca ne este teama ca altfel nu vom rezistam. “Atunci cand suntem dispusi sa privim situatia in care ne aflam si admitem ca habar nu avem cum sa o reparam, abia atunci suntem pregatiti cu adevarat sa primim ajutorul de care avem nevoie”.

Capitularea este sinonima cu seninatatea, linistea. Capitularea este opusul rezistentei care ne tine captivi in durere. Cand ne permitem noua insine sa mergem in aceeasi directie ca si raul, avem libertatea de a ne misca in teritorii noi, neexplorate. Capitularea inseamna sa accepti ca poate drumul pe care te-ai aflat nu a fost poate drumul perfect. Capitularea inseamna sa accepti ca poate viata are de acum incolo drumuri mai bune pentru tine.“, declara Debbie intr-un interviu publicat in revista life.gaiam.com .

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

3. LEGEA CALAUZIRII DIVINE- Accepta ca Dumnezeu va face pentru tine ceea ce tu nu poti face pentru tine.

In momentul in care incetezi sa depui rezistenta si renunti la aparare, faci cunostinta cu umilinta, este de parere Debbie Ford. Dupa un divort sau o despartire, umilinta poate fi cea mai buna lectie a ta, drumul sigur catre o intelepciune si o putere de intelegere superioara. In absenta umilintei, intervin mandria si egoul de a putea face totul singuri. Putem? De cele mai multe da. Dar nu intotdeauna. Umilinta te invata sa vezi ceea ce ti se intampla cu ochi limpezi si lucizi, fara sa faci apel la orgoliul tau. Umilinta te invata sa accepti faptul ca esti o fiinta independenta, aflata insa sub grija cuiva. Uneori, mai ales atunci cand suntem raniti, orgoliile devin stapanii nostri. Orgoliile ne impiedica in a fi obiectivi si in a ne percepe situatia asa cum este aceasta.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri