Cum se comporta barbatii atunci cand intra intr-o relatie de iubire si care sunt asteptarile lor de la acea relatie? Sunt distanti, reci si cerebrali sau pasionali si sensibili? Ce investesc si ce asteapta in schimb de la o relatie? Stiu sa-si exprime emotiile si sa comunice eficient sau invata pe parcursul timpului sa faca acest lucru? Cum iubesc de fapt barbatii si cat de bine stiu sa-si exprime emotiile?

Cum se comporta barbatii atunci cand intra intr-o relatie de iubire si care sunt asteptarile lor de la acea relatie? Sunt distanti, reci si cerebrali sau pasionali si sensibili? Ce investesc si ce asteapta in schimb de la o relatie? Stiu sa-si exprime emotiile si sa comunice eficient sau invata pe parcursul timpului sa faca acest lucru? Cum iubesc de fapt barbatii si cat de bine stiu sa-si exprime emotiile? Intr-un articol anterior, iti prezentam un altfel de horoscop - horoscopul general african. De data aceasta, tinand cont de gen si de particularitatile distinctive ale fiecarei zodii masculine din horoscopul african, vom incerca sa descifram misterele personalitatii emotionale a barbatilor:

Barbatul din zodia Belsug (nascut in intervalul 4 decembrie - 3 ianuarie) - Este atat de sincer in sentimentele sale incat nu accepta ca acestea sa fie calcate in picioare. Este atat de sincer in ceea ce simte, incat nici pus in fata faptului implinit nu accepta ca a fost tradat, manipulat si inselat in asteptarile sale. Orgolios, rezervat si taciturn de obicei, pregateste-te pentru izbucniri emotionale violente din partea acestui nativ daca ti-ai batut joc, ai neglijat sau ai luat in deradere sentimentele reale ale barbatului Belsug. Barbatul Belsug este usor naiv fata de persoanele pe care le iubeste, insa are o personalitate puternica si poate fi extrem de razbunator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul din zodia Tata (nascut in intervalul 4 ianuarie - 3 Februarie) – Nativul Tata este una dintre cele mai sarmante zodii masculine ale horoscopului african. Barbatul din zodia Tata are un temperament iute si impulsiv, este energic, gesticuleaza rapid, vorbeste limpede si curgator, farmeca si cucereste, dezbina si uneste, se impune si stapaneste. Chiar daca tine extrem de mult la libertatea sa, este destul de instabil in emotiile sale si accepta cu greu sa-si lege destinul de al unei singure persoane. Atunci cand ii “intra mintile in cap” copleseste cu afectiune, cuvinte frumoase si gesturi de iubire.

Barbatul din zodia Mama (nascut in intervalul 4 februarie - 5 martie) – Chiar daca in repetate randuri braveaza si vrea sa demonstreze exact contrariul, in tot horoscopul african nu exista un barbat mai plin de sensibilitate si intelegere fata de natura umana decat barbatul din zodia Mama. Atunci cand iubeste, ii place sa si comunice acest lucru. Este sigur pe sine, loial, are o atitudine protectoare fata de persoana iubita si uneori tinde sa devina posesiv. Isi alinta si rasfata partenera de viata, ii aminteste constant de sentimentele sale, incearca sa rezolve pe cale amiabila conflictele. Nu ii place insa sa primeasca sfaturi din exterior privind modul in care ar trebui sa evolueze relatia sa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri