Una din trasaturile definitorii ale persoanelor de sex feminin care au grupa de sange A este sensibilitatea. Femeia cu grupa de sange A este o femeie delicata, romantica, atragatoare si feminina tocmai prin atitudinea de delicatete si finete pe care o inspira. Dependenta de multe ori emotional de partener, si in plan sexual, femeia A adora sa fie calauzita, indrumata, protejata.

Desi pare vulnerabila si oarecum insensibila sau stangace din cauza timiditatii gesturile sau initiativele sale pe plan sexual nu or sa fie niciodata banale sau lipsite de afectiune. Femeia A nu poate sa faca sex daca nu iubeste, daca nu este atrasa de partener. Nu poate sa faca lucrurile doar cu jumatate de masura. Ceea ce i se poate reprosa este faptul ca mentalizeaza uneori prea mult actul sexual, uitand sa se bucure de senzatiile prezente. Partenerul ei trebuie sa fie o persoana matura si experimentata care sa o faca sa-i impartaseasca bucuria sexuala.

Grupa de sange 0 – Femeile cu grupa de sange 0 au o personalitate puternica, sunt sigure pe ele, stiu ce isi doresc si stiu si cum sa lupte pentru a obtine ceea ce isi doresc. Chiar daca par reci si destul de greu abordabile, instinctele lor sexuale sunt foarte ascutite, iar pretentiile erotice pe masura. Femeia cu cu grupa de sange 0 este cu siguranta o femeie pasionala, care intelege importanta actului sexual pentru bunul mers al unei relatii si care urmareste implinirea sexuala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Nu o deranjeaza sa fie ea cea care initiaza seductia atata timp cat jocul se anunta a fi unul incitant, antrenant, neobisnuit care o scoate din monotonie. Cu toate acestea, femeia cu grupa de sange 0 trebuie sa se stie iubita, admirata, placuta, dorita pentru a se simti confortabil in intimitate, pentru a fi capabila sa-si provoace sexual partenerul. Chiar daca nu ar refuza o aventura de o noaptea deoarece considera ca orice lucru pe lumea aceasta merita incercat, este convinsa ca pasiunea adevarata si extazul sexual vin dintr-o relatie stabila, in care in prealabil au fost sudate si legaturi emotionale.

Grupa de sange B – Cu un spirit atat de liber si cu o individualitate atat de bine definita, nu este de mirare ca femeia cu grupa de sange B urmareste perfectiunea si in plan erotic. Femeia B este deschisa, non-conformista, prea rusinoasa uneori, alteori fara pic de rusine, usor instabila si nestatornica, lipsita de inhibitii si prejudecati sexuale, iubind viata si adorand sa traiasca din plin fiecare secunda a ei. Nu o deranjeaza daca preia ea initiativa in dormitor atata timp cat la final adoarme fericita in bratele iubitului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri