Dragostea inseamna sa fii lumina celorlalti, dar sa fii si umarul. Umarul pe care cei iubiti se sprijina atunci cand plang...

Dragostea inseamna sa fii lumina celorlalti, dar sa fii si umarul. Umarul pe care cei iubiti se sprijina atunci cand plang... Cititi o frumoasa povestire care circula pe internet si care va va face sa va opriti pret de o secunda si sa va ganditi la ce inseamna dragostea cu adevarat.

Care este cea mai importanta parte a corpului?

Foto: David Pereiras /Shutterstock.com

Mama mea obisnuia sa ma intrebe care este cea mai importanta parte a corpului uman.

De-a lungul anilor, am incercat sa dau un raspuns care sa contina ceea ce credeam eu ca este corect. Cand eram mai mic, credeam ca sunetul este foarte important pentru noi, oamenii, asa ca am spus: “Urechile mele, mami.”

Ea a spus: “Nu”. Sunt multi oameni care nu aud… Insa tu mai gandeste-te la intrebarea mea si, in curand, o sa te intreb din nou.”

Au trecut mai multi ani inainte ca mama sa ma intrebe din nou. De cand am incercat prima oara sa ofer un raspuns, m-am tot gandit care ar fi raspunsul corect. Asa ca de data aceasta i-am spus: “Mami, vederea este foarte importanta pentru toata lumea asa ca ochii trebuie sa fie cea mai importanta parte a corpului nostru.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Măsuri de prim ajutor în caz de înec cu bol alimentar Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Ea s-a uitat la mine si mi-a spus: “Inveti repede, fiul meu, insa raspunsul tau nu este corect. Sunt atat de multi oameni care sunt orbi…”

Pus iarasi in incurcatura, am continuat sa-mi imbogatesc cunoasterea. Peste ani, mama m-a mai intrebat de vreo cateva ori si intotdeauna raspunsul ei a fost: “Nu. Insa devii din ce in ce mai inteligent cu fiecare an care trece, copilul meu.”

Insa anul trecut a murit bunicul meu… Toata lumea era indurerata. Toata lumea plangea. Chiar si tatal meu a plans. Imi amintesc acest lucru in mod special fiindca a fost a doua oara cand l-am vazut plangand.

Cand a fost randul nostru sa ne luam “la revedere” pentru ultima oara de la bunicul, mama s-a uitat la mine. “Stii totusi care este cea mai importanta parte a corpului, dragul meu?”, m-a intrebat ea.

Am fost socat ca m-a intrebat acest lucru chiar atunci. Intotdeauna am crezut ca era un joc intre mine si ea. A vazut confuzia de pe fata mea si mi-a spus: “Aceasta intrebare este foarte importanta. Arata ca ai facut parte cu adevarat din vietile noastre. La orice raspuns pe care mi l-ai dat, ti-am spus ca este gresit si ti-am exemplificat de ce. Insa astazi este ziua in care trebuie sa inveti aceasta lectie importanta.”

Citeste continuarea pe pagina urmatoare ►►


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri