29 Decembrie 2015 publicat în Lifestyle 32 share-uri

De Anul Nou totul pare posibil; este perioada in care dorintele noastre nu mai par atat de greu de realizat intrucat avem convingerea si speranta ca intr-o buna zi acestea se vor implini.

Urarile si mesajele de Anul Nou aduc intotdeauna un strop de veselie prietenilor si familiei; sunt pline de caldura emotiilor sincere si de amintirea visurilor care dau culoare vietii. Asa ca sa cautam in adancul inimii bunatatea si puterea de a fi alaturi mereu persoanelor pe care le pretuim cel mai mult.

Mesaje de Anul Nou pentru parinti

Sper ca dragostea pe care o port pentru voi sa va lumineze chiar si cele mai mohorate zile si sa va netezeasca drumul greu. La multi ani!

Vreau sa stiti ca va doresc in anul care vine tot ce e mai bun; bucuriile mici si mari sa nu lipseasca iar casa sa va fie plina de belsug. La multi ani, dragi parinti!

Sa nu va indoiti niciodata de dragostea mea pentru voi care infloreste in sufletul meu cu fiecare an care trece. Va iubesc! La multi ani!

Inaintea voastra se asterne un an mai bun, in care orice vis poate deveni realitate. Dragi parinti, nu uitati ca va iubesc si alaturi de voi o sa-mi croiesc calea, sperand astfel dorintele sa vi le implinesc. La multi ani!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale!

Sanatate si iubire, un an nou plin de bucurie! Va iubesc, dragi parinti!

Urari de Anul Nou pentru prieteni

Foto: Torfi007, Pixabay.com

A venit momentul sa treci peste tristete si sa intampini noul an cu speranta ca te asteapta nenumarate clipe de fericire. La multi ani!

Anul care vine o sa fie mai luminos si o sa iti aduca tot ce este mai frumos! La multi ani!

Fie ca bucuria sa te urmeze oriunde de Anul Nou si sa iti calauzeasca pasii in viata. La multi ani!

Noul an te va intampina cu zile prospere care iti vor alunga frigul din suflet si iti vor reda linistea sufleteasca. Trebuie doar sa crezi asta. La multi ani!

Un an nou cu sanatate, mult spor iti doresc la toate! Veselie si impliniri, sa ai parte de cele mai frumoase amintiri. La multi ani!

Mesaje de Anul Nou pentru iubit

Foto: Ben_Kerckx, Pixabay.com

Asa cum tu mi-ai aratat ce inseamna fericirea adevarata, sper ca si eu in noul an care ne asteapta sa iti daruiesc cu zambetul pe buze clipe de poveste. La multi ani!

Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

Am auzit ca daca iti pui de Anul Nou o dorinta, aceasta ti se va implini. Impreuna sa prindem din zbor cat mai multe visuri. La multi ani!

Pentru ca meriti sa fii fericit, ma voi stradui ca in anul care soseste sa te privesc cu mai multa dragoste, sa te ascult cu rabdare de fiecare data cand ai ceva pe suflet si sa iti fac ziua mai buna. Te iubesc!

Fiecare moment petrecut alaturi de tine este un dar de nepretuit, un dar pe care il apreciez din toata inima si vreau sa stii ca iti voi fi mereu recunoscatoare ca ai ales sa faci parte din viata mea. La multi ani!

Am descoperit minunea unei vieti implinite datorita tie si pentru asta iti multumesc. Te iubesc, dragul meu, si imi doresc sa ai un an cat mai frumos!

Mesaje de Anul Nou haioase

Foto: Alexas_Fotos, Pixabay.com

Dragi prieteni buni, la voi m-am gandit acum; sa va urez mai intai de toate multa sanatate si sa fiti cat mai bogati, sa aveti chiar si argati. La multi ani!

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Noul an sa va fereasca de hoti, departe de banii vostri sa ii tina pe toti! La multi ani si la mai multe bogatii!

Nu-mi doresc sa te loveasca trenul fericirii si nici fulgerul iubirii; tot ce pot sa iti doresc este sa ma faci de Anul Nou sa zambesc! La multi ani!

Si cu jeep-ul in cotet, tot nu ai ce-i mai de pret; si cu vila cu piscina, viata ta de bucurie nu e plina. Asa ca eu nu pot sa iti doresc decat iubire adevarata care sa nu-ti fie de griji impovarata. La multi ani!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri