Filme de Craciun pentru tine si intreaga familie pentru a petrece cel mai frumos moment din an intr-o atmosfera de vis.

Acum, mai mult ca oricand, simtim nevoia sa ne lasam purtati pe aripile sperantei, sa ne deschidem sufletul pentru iubire, sa visam si sa credem in miracole asa cum o faceam in copilarie. Va invit intr-o calatorie fantastica alaturi de cele mai frumoase desene animate si filme pe care le poti urmari de Craciun.

Filme de vazut de Craciun: animatie

1. Arthur Christmas (Marea cursa de Craciun)

Te-ai intrebat vreodata cum reuseste Mos Craciun sa imparta cadourile pentru toti copiii intr-o singura noapte? Filmul de animatie ofera raspunsul intr-un mod cu totul ingenios si amuzant, facandu-te martor la o calatorie extraordinara. Trei generatii de Mos Craciun, un fiu care vrea sa fie erou si o fetita care a fost uitata si nu isi va primi cadoul. O cursa contra-cronometru care va porni de la Polul Nord, unde se afla cartierul general al lui Mos Craciun pentru a ajunge la destinatie inainte de ivirea zorilor. Vocile personajelor sunt interpretate de James McAvoy, Hugh Laurie, Bill Nighy, Imelda Staunton si Ashley Jensen.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

2. Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (Frumoasa si Bestia: Craciun fermecat)


O continuare a frumoasei povesti in care actiunea incepe de Craciun cand toate personajele au devenit oameni. Doamna Potts ii strange pe toti la un loc pentru a le spune adevarata poveste despre cum a fost din nou adus Craciunul in castel si cum a reusit Belle sa incalzeasca inima Bestiei.

3. The Flight Before Christmas (Zborul dinaintea Craciunului)

O animatie plina de umor si de momente deosebite pentru o seara minunata impreuna cu familia. Niko este un tanar ren care isi doreste sa-si cunoasca tatal, acesta facand parte din turma renilor zburatori ai lui Mos Craciun. Problema este ca Niko nu stie sa zboare si, pe langa asta, sufera de vertij. Vointa de a ajunge in satul lui Mos Craciun este mult mai puternica, iar acesta, impreuna cu o veverita zburatoare, vor porni intr-o aventura pe cat de fascinanta, pe atat de periculoasa, deoarece in aceeasi directie se indreapta si o haita de lupi malefici.

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

4. Frozen (Regatul de gheata)

Un film de animatie absolut adorabil care are la baza basmul scris de Hans Christian Andersen, “Craiasa Zapezilor”. O poveste despre familie, speranta, iubire si cum poti depasi orice obstacol daca ii ai alaturi de tine pe cei care te iubesc. Printesa Anna va porni intr-o calatorie epica in incercarea de a-si salva regatul de vraja iernii si pentru a-si gasi sora instrainata. Aventura o va duce in locuri deosebite, va intalni creaturi magice, se va lupta cu fortele naturii si isi va intalni dragostea.

5. The Polar Express (Expresul polar)

Un baietel care nu mai crede in Mos Craciun va avea parte de o supriza cu totul si cu totul neobisnuita. In noaptea de Ajun, in dreapta ferestrei camerei sale opreste un tren aparut de nicaieri si al carui conductor il invita in calatoria vietii lui. Aventura care va incepe intrece orice imaginatie, iar noi, alaturi de erou, vom avea parte de o lectie de viata impresionanta.

Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Filme de vazut de Craciun: fantezie

1. The Chronicles of Narnia (Cronicile din Narnia)

Seria are la baza ciclul de romane scris de C. S. Lewis, iar actiunea se desfasoara intr-un taram fantastic numit Narnia, in care se intra printr-un sifonier. Taramul a fost creat de marele leu Aslan si este populat de fapturi mitice, locuri magice si animale care vorbesc. Aventura propriu-zisa in acest loc fermecat incepe in momentul in care 4 frati patrund aici fara sa-si dea seama unde au ajuns.

2. Hugo

Unul dintre cele mai emotionante filme de vazut de Craciun, care te va face sa privesti altfel viata. Hugo, eroul povestii, este un baietel de 12 ani, care traieste singur in gara feroviara din Parisul anilor 1930. Singurul obiect de valoare care i-a ramas de la tatal lui este un om mecanic stricat, cu infatisarea unui barbat cu un creion in mana. Hugo este convins ca daca va repara dispozitivul, va primi un mesaj extrem de important lasat de tatal sau.

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

3. Stardust (Pulbere de stele)

Un film antrenant, plin de umor si mistere gata sa fie deslusite, care spune povestea incantatoare despre o stea cazatoare care nimereste intr-un tinut fermecat. Aceasta se dovedeste a nu fi doar un meteorit obisnuit, ci o tanara frumoasa cu puteri magice, ce o vor transforma in tinta unor vrajitoare malefice, a unor pirati si a unor printi cu un suflet nu chiar atat de nobil.

4. Winter’s Tale (Poveste de iarna)

Clasica lupta intre bine si rau se va da de aceasta data sub bagheta magica a iubirii eterne. Actiunea este plasata in New York si se intinde de-a lungul unui secol in care miracolele, destinele intersectate si povestile se vor uni pentru a crea un univers exceptional. Intr-o noapte friguroasa de iarna, un hot incearca sa jefuiasca o vila, fara a sti ca locuinta nu este goala si ca inuntru se afla o fata. De aici va incepe o incredibila poveste de dragoste intre un emigrant englez si o femeie minunata aflata pe moarte.

Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

5. How Grinch Stole Christmas (Cum a furat Grinch Craciunul)

Filmul are la baza cartea cu acelasi nume scrisa de Dr. Seuss si spune povestea cinicului Grinch care dispretuieste Craciunul si pe locuitorii oraselului Whoville. Enervat de toata agitatia sarbatorilor, a galagiei si bucuriei copiilor, spiridusul Grinch hotaraste sa strice aceasta sarbatoare odata pentru totdeauna. Lucrurile nu vor fi insa simple, iar Grinch va afla ce inseamna cu adevarat spiritul Craciunului.

Foto homepage: udra11, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri