28 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Ziua ta de nastere te poate ajuta sa descoperi care este flacara inimii tale, oferindu-ti perspective inedite asupra existentei tale:

Daca te-ai nascut sambata – Flacara inimii tale este Flacara Devenirii

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Devenirii. In existenta si viata ta, “a deveni” are un impact mai mare decat “a fi”. Devenirea este mai mult interioara decat exterioara si va veni la pachet cu provocari de natura spirituala. Lucrurile nu-ti vor parveni usor in viata, va trebui sa faci eforturi si sa muncesti pentru fiecare dintre ele. Insa la capatul acestui drum incarcat cu provocari te asteapta o satisfactie imensa, recompense care nici nu iti trec prin cap. Iubirea este o parte calauzitoare a drumului tau in viata, ea te ajuta sa fii si sa devii, dar si sa ii ajuti pe altii sa devina la randul lor.

Daca te-ai nascut duminica – Flacara inimii tale este Flacara Inaltarii

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Inaltarii. Este o busola spirituala care te calauzeste catre un parcurs existential frumos in viata, incarcat de armonie, echilibru si deschidere spirituala. Reusesti sa te inalti deasupra tuturor provocarilor si reusesti sa iti indeplinesti toate dorintele inimii. Cand ochii tai reusesc sa vada splendoarea, frumusetea si iubirea din jur, le vei avea la randul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri